Haos şi crize de nervi la şedinţa Comitetului Executiv al FRF: „Dragomir s-a certat urât de tot cu Sandu!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şedinţa Comitetului Executiv de la FRF, în urma căreia ar fi trebuit să se stabilească echipele care vor juca anul viitor în Liga 1, s-a lăsat cu un scandal monstru între conducătorii fotbalului românesc. La finalul şedinţei nu s-a luat nicio hotărâre în privinţa sistemului competiţional pentru sezonul următor.

UPDATE Adrian Mititelu a dezvăluit deopotrivă câteva scene care s-au petrecut şedintei Comitetului Executiv. Potrivit fostului patron al Craiovei, Sandu şi Dragomir s-au certat ca la uşa cortului. "Dragomir l-a jignit într-un mod fără precedent pe Sandu: "Ai fost şi eşti o curvă ordinară. Ai îmbârligat membrii Comitetului Executiv să excludă Craiova. Din cauza ta o să îmi pierd casele". Cred că Dragomir, care are avocaţi mai realişti, a fost adus cu picioarele pe pământ, îşi dă seama în ce situaţie se află.

În perversitatea lui, Dragomir poate a făcut asta pentru a avea un alibi.

Mircea Sandu mai are puţin şi ridică steagul alb. E conştient de câte dosare penale are şi de gravităţile de acolo. Pilele nu îl mai pot ajuta. Au o şansă, să îşi dea demisia până luni-marţi şi să scape cu 3, 4, 5 ani, altfel se duc de la 10 ani în sus. Dumitru Dragomir e în stare să depună mărturie împotriva lui Sandu. Ei sunt la mâna Universităţii. Pot face o înţelegere cu Craiova", a spus Mititelu la Sport.ro.

Circul de la conferinţa de presă organizată de FRF a fost comentat şi de preşedintele CCA, Ion Crăciunescu, acesta fiind stupefiat de cuvintele grele pe care şi le-au adresa mai marii fotbalului românesc. "Atâtea lucruri urâte spuse, eu n-am auzit în viaţa mea. Domnul Dragomir s-a certat cu domnul Sandu urât de tot, eu am vrut să plec, dar au zis că încetează şi a plecat domnul Dragomir. S-au certat pe tema Universităţii Craiova, dar şi pe cea a numărului de echipe din Liga 1. Dragomir dorea 18 echipe, Mircea Sandu a evitat să se pronunţe. Însă, Dragomir dorea azi o decizie în această privinţă", a spus Ion Crăciunescu pentru DigiSport.

Cu toate că s-a întrunit pentru a stabili sistemul competiţional pe baza căruia se va organiza sezonul viitorul de Liga I, Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal nu a găsit nicio soluţie. Potrivit preşedintelui FRF este aşteptată decizia TAS în cazul Universităţii Cluj, din 5 iulie, urmând ca hotărârea în privinţa numărului de echipe din primul eşalon românesc să fie luată pe 6 iulie.

Mircea Sandu a comentat acest aspect în cadrul conferinţei de presă susţinute vineri cu o întârziere de aproape trei ore: „Acestea sunt prevederile regulamentare, chiar dacă s-a decis la un moment dat să fie 18 echipe în Liga I până în 2018. Eu am prevăzut că vor apărea probleme şi am spus ca măcar în Liga a II-a şi Liga a III-a să se scadă numărul de echipe. În astfel de condiţii neprevăzute, cluburi care nu obţin licenţă, logica mea a spus că trebuie să rămână 16 echipe. 

Nu puteam decide însă aceast lucru atât timp cât Universitatea Cluj are un proces pe rol. Dacă echipa primeşte un răspuns pozitiv din partea TAS, atunci va fi al 17-lea club. Domnul Dragomir s-a enervat şi a plecat nervos. Cu sistemul competiţional a rămas ca la început: nu se ştie încă. Trebuie să găsim nişte soluţii şi ne voim reuni pe 6 iulie din nou. Dacă U Cluj va primi răspuns pozitiv din partea TAS, trebuie să găsim o soluţie pentru a avea şi a 18-a echipă în Liga I. Liga vrea 18 echipe şi a venit cu un referat care să demonstreze de ce e mai bine cu 18 echipe.... Am ajuns până la urmă la concluzia că trebuie să aşteptăm decizia TAS-ului. Toţi cei care au retrogradat să se pregătească... poate joacă în Liga 1 la anul. Nu se ştie“.

Şedinţa Comitetului Executiv FRF de la Casa Fotbalului a fost una tensionată, notează digisport.ro. Dumitru Dragomir a părăsit întrunirea după un schimb de replici dure. „Din cauza voastră am ajuns să avem conturile blocate. Tot ajungem pe la DNA în ultima vreme. Eu nu stau cu voi, să fiu părtaş la aşa ceva. Faceţi ce vreţi! Sunteţi nebuni, vreţi să ne alerge DNA-ul?“, a declarat preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal potrivit sursei citate.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Urări de închisoare pentru Mircea Sandu: „Sper ca dovezile în cazul lui să fie covârşitoare“

Rechizitoriul DNA: Dragomir şi Sandu au cunoscut situaţia reală, dar au deformat-o pentru excluderea Universităţii Craiova

După două tentative eşuate de a obţine suspendarea terenului României, UDMR ne-a mai pârât o dată la FIFA

Ungurii ne sabotează din interior. Mircea Sandu, revoltat de jocurile murdare care se fac în culise: „UDMR vrea sancţionarea fotbalului românesc“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite