CTP dă de pământ cu Dragnea, Lupescu şi Burleanu: Cum a catalogat intervenţia politicului în alegerile de la FRF

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CTP

Reputatul jurnalist a comentat în stilul său caracteristic evenimentele din ultima săptămână în care funcţia de preşedinte la Federaţia Română de Fotbal a dobândit şi o miză politică.

Cristian Tudor Popescu n-are nicio legătură cu fotbalul, însă a reuşit să facă o „radiografie“ splendidă a modului în care s-au desfăşurat alegerile de la „Casa Fotbalului“.

Într-o intervenţie la Digi 24, CTP a explicat ce l-a îndemnat pe şeful PSD, Liviu Dragnea, să-şi manifeste, în mod public, sprijinul pentru Ionuţ Lupescu, înainte ca acesta să fie învins categoric de Răzvan Burleanu.

Ce a spus Cristian Tudor Popescu?

*De ce s-a băgat dl Dragnea la FRF la alegeri? Ce i-a trebuit? N-avea destule? Ce i-a mai trebuit, domnule, şi FRF-ul?

*Păi i-a trebuit! Ca să trimită poporului încă un semnal: eu îl pun şi pe-ăla la fotbal! Unde? La fotbal!!! Păi fotbalul aproape că e mai important decât Pilonul II de pensii în ţara asta! Domnule, îl pun şi p-ăla de la fotbal!

*Că a recepţionat-o în bărbie, direct, mişcarea asta cu ăsta...cu...Kaiserfleisch ăsta sau cum îl cheamă, nu ştiu...Lupescu. Nu mi-a plăcut niciodată, nici ca jucător, nici ca nimic respectivul. 

*Asta nu că aş avea vreo simpatie pentru ălălalt, pentru Burleanu ăla, care într-adevăr n-a făcut nimic. În patru ani de zile n-a făcut decât prăpăstii pe acolo şi acum este reales. Dar nu comentez eu fotbal...

*Deci, de ce s-a băgat dl. Dragnea acolo? S-a băgat ca să mai transmită un mesaj de putere: Uite, domnule, io rezolv şi cu fotbalul! Eu rezolv şi cu căsătoria şi cu sexul.

*De ce a adus-o pe iubita sa - tradiţională, mă rog, în spiritul familiei tradiţionale -, sfert-seculară (aşa am citit şi eu, că are 25 de ani şi din câte am văzut-o, pare să corespundă informaţia), sfert-seculara domnişoară, de ce a adus-o la Congresul partidului şi o să iasă cu ea în frunte şi la marşul ăsta de un milion de inşi. De ce? Pentru a transmite un nou mesaj de putere: pentru că pot! Vedeţi? Uite, domnule, că pot: să vă vorbesc de familie, de valori morale, tradiţionale, străvechi şi aşa mai departe şi vin cu Sfert-seculara! Şi la Congresul partidului, şi la miting, n-am nicio problemă!

CITEŞTE ŞI:

Doctorul „bolnav“: Cum s-a făcut de râs Pompiliu Popescu, omul care a prezis victoria clară a lui Lupescu în alegeri

PSD, de râsul fotbalului: Un fost jucător legendar spune că partidul va plăti scump pentru înfrângerea lui Lupescu

Dragnea şi un presupus plan diabolic: Ce a vrut să obţină liderul PSD prin susţinerea publică a lui Lupescu

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite