Dragnea şi un presupus plan diabolic: Ce a vrut să obţină liderul PSD prin susţinerea publică a lui Lupescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alegerile FRF s-au încheiat cu victoria zdrobitoare a lui Răzvan Burleanu, însă, în continuare, se fac foarte multe speculaţii privind culisele din jurul evenimentului.

Victoria categorică a lui Răzvan Burleanu a lăsat în urma ei o mulţime de întrebări. Cea mai importantă: Cum a fost posibil ca Ionuţ Lupescu, cel care a avut şi un puternic sprijin politic, să fie învins atât de clar, cu scorul de 168-78?

Iar asta în condiţiile în care, cu două zile înainte de alegeri, Liviu Dragnea a ieşit în presă şi a spus, în mod clar, că vrea ca Burleanu să fie îndepărtat din fruntea FRF.

O teorie spectaculoasă legată de acest subiect a fost lansată de fostul atacant, Ionel Ganea, într-un dialog cu cei de la prosport.ro.

„Dragnea a ieşit în presă pentru a-i creşte cota la pariuri lui Răzvan Burleanu“, a spus „Ganezul“.

Într-adevăr, după discursul lui Dragnea, o eventuală victorie a lui Burleanu a fost cotată cu 2.80, comparativ cu 1.50, cât a avut Lupescu. 

Ganea a insistat că, de fapt, prin sprijinul manifestat pentru Lupescu, Dragnea i-a făcut mai mult rău acestuia.

„Burleanu s-a organizat foarte bine, datorită acestui lucru a câştigat la o diferenţă foarte mare. Declaraţiile lui Dragnea au fost ca un bumerang pentru Lupescu, doar ca să vadă lumea că o să-l susţină pe Ionuţ. Dar lupta era deja câştigată în spate. Dacă ar fi ieşit Lupescu, ar fi fost un ghimpe pentru multă lume pentru că ar fi descoperit multe nereguli în urmă“, a adăugat Ganea.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite