Cristina Neagu reclamă o problemă mare, înaintea debutului României la Europenele de handbal: „Întrebaţi la Federaţie de ce au făcut asta!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Neagu
Cristina Neagu

România va juca în această seară primul meci din cadrul Campioanatului European de handbal feminin, care se desfăşoară în Suedia, dar lucrurile nu sunt deloc roze pentru fetele noastre,

Cea mai bună jucătoare a lumii în 2015, Cristina Neagu, s-a declarat nemulţumită de un aspect  organizatoric derulat de conducerea FRH.  "Din punctul meu de vedere, e o problemă că am plecat cu o zi înainte şi cu noaptea în cap. Vom calatori 12 ore, iar mâine (n.r. azi) vom avea meci. Este obositor, însa nu eu am hotarat acest lucru. Trebuie sa-i intrebati pe cei care au cumparat bilete. Mi-ar fi placut sa plecam mai devreme, sa ajungem in timp util si sa fim mai relaxate", a spus Cristina Neagu pentru sport.ro la plecarea de pe Otopeni.

Ea a vorbit şi despre obiectivul României la aceste Europene. "Suntem pregatite, Debutăm impotriva Norvegiei, va fi un meci foarte greu, e o echipa pe care am batut-o rar in ultimii 15 ani. Ne-am pregatit cat am putut noi de bine si vrem sa obtinem puncte. Privind lucrurile pe hârtie, important este sa accedem in grupele principale. Insa avem o grupa foarte grea, pentru ca Norvegia si Rusia sunt extrem de puternice, iar Croatia are o echipa foarte buna. Obiectivul este acum accederea in grupele principale. Oamenii au asteptari mari de la echipa noastra, stim. Însa dupa Olimpiada s-au schimbat multe lucruri. Echipa s-a schimbat, antrenorul la fel. Avem un antrenor care a venit cu idei noi, pe care incercam sa le asimilam. Sigur că ne dorim sa ne intoarcem cu medalii, desi nu cred ca putem castiga aurul", a mai spus Neagu.

România va juca azi, de la ora 21.45, primul meci la Europene, contra Norvegiei. România a câştigat anul trecut bronzul mondial, sub comanda suedezului Tomas Ryde. Acum echipa naţională este antrenată de spaniolul Martin Ambros, care va debuta oficial la acest turneu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite