Craiova, o echipă nebună. Mititelu s-a certat şi cu Condescu: „Dacă cineva a crezut că mă poate păcăli, s-a înşelat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

La 25 ianuarie, fostul conducător al Pandurilor era prezentat drept salvatorul Ştiinţei. „Miracolul“ a ţinut trei săptămâni, iar în Bănie domneşte, din nou, haosul.

Dezafilierea Universităţii Craiova a fost o nedreptate, însă echipa pare că, oricum, n-are niciun viitor, cât timp e condusă de un om imprevizibil, precum Adrian Mititelu. 

Fără bani şi, mai important, fără vreo strategie, oficialul „juveţilor“ s-a certat şi cu Marin Condescu pe care el îl adusese la Craiova! Ruptura, deocamdată parţială, a fost confirmată, joi seară, de Mititelu la Radio GSP.

Ce a spus?

„Înţelegerea cu Marin Condescu a suferit modificări. El a deviat de la planul inţial. Niciodată nu am spus că dau 33 la sută din acţiuni. Universitatea Craiova are nevoie de bani, nu de asociaţii. Condescu m-a contactat pe mine prin intermediul lui Săndoi. A spus, la început, că are sponsori care vor să ajute echipa la greu şi că poate să aducă jucători împrumut de la Pandurii, jucători care nu au mai venit. De aici s-a plecat, dar apoi a preluat discuţia mea despre planul de reorganizare şi s-a ajuns la discuţia cu 33 la sută din acţiuni pentru Asociaţie. Să dai acţiuni gratis toată lumea vrea“, şi-a început Mititelu tirada.

Visează o asociaţie cu 30.000 de membri

Conducătorul Universităţii a lăsat de înţeles că, de fapt, Marin Condescu a vrut să-i dea o „ţeapă“.

„Domnul Condescu e într-o oarecare eroare. N-a avut mandat de la mine să vorbească de reorganizarea clubului. Eu chiar vreau să dau acţiunui suporterilor, dar unei asociaţii agreate de mine, cu un statut bine stabilit. O să dau 33 la sută din acţiuni asociaţiei când va avea 10.000 de membri, iar când o să aibă 25-30.000 le dau chiar 51 la sută. Sunt zvonuri că Marin Condescu ar fi fost trimis de Mihai Rotaru de la CS U Craiova, dar eu nu cred asta. Am înţeles că a avut patru-cinci întâlniri cu el. Cu mine s-a văzut de două ori. Dacă cineva şi-a imaginat că pot fi păcălit cu o asociaţie, s-a înşelat“, a încheiat Mititelu. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite