Cosmin Contra se bucură pentru slăbiciunile Stelei: „Campioana nu va fi mai puternică decât acum un an”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Contra ar putea câştiga pe 10 iulie al doilea său trofeu din cariera de antrenor
Cosmin Contra ar putea câştiga pe 10 iulie al doilea său trofeu din cariera de antrenor

Antrenorul Petrolului, Cosmin Contra, a analizat plusurile şi minisurile Stelei înainte de Supercupa României, precizând că lotul actual al echipei campioane este mai slab decât cel din sezonul trecut.

Cosmin Contra, care pregăteşte Petrolul pentru meciul de Supercupa României, ştie care sunt slăbiciunile Stelei înainte de startul noului sezon. „Nu îmi este frică de Steaua. Până acum, cred că Steaua a pierdut din forţă. Nu e uşor de înlocuit golgheterul, Rusescu, după ce a dat 24 de goluri. În plus, Chipciu e accidentat, iar dacă va pleca şi Chiricheş, este o altă pierdere mare pentru ei, mai ales că nu au făcut achiziţii deosebite până acum. Nu vor fi mai puternici ca acum un an, dar rămân o echipă bună”, a spus Contra pentru ProSport.

Tehnicianul Petrolului a vorbit şi despre echipa sa, avertizându-l pe Adrian Cristea, care a revenit la Petrolul după aventura de la Standard Liege. „Avem condiţii excelente, iar antrenamentele şi-au atins scopul. Este important că nu am pierdut jucătorii importanţi din lot, sper să nu plece nici Bokila. A venit Pecanha, care e un mare câştig. Adrian Cristea este un fotbalist ce are calităţi individuale excelente. Dar dacă nu înţelege că trebuie să alerge şi să joace pentru echipă, îi va fi foarte greu la Petrolul. Eu am discutat cu el, i-am spus ce aştept de la el. Îl urmăresc atent la antrenamente şi constat că nu este pe drumul bun”, a conchis Contra.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite