Clipe grele pentru Lucescu: Şahtior a pierdut cu o codaşă din Ucraina, Volin Luţk, echipa lui Bicfalvi şi Matei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Lucescu FOTO Reuters
Mircea Lucescu FOTO Reuters

Până la meciul de vineri seară, Volin Luţk era pe locul 13 în Ucraina. Echipa la care joacă doi români a reuşit o victorie nesperată, 2-0 cu Şahtiorul lui Mircea Lucescu.

Aflat "pe muchie de cuţit" în Liga Campionilor, Il Luce a făcut un mare pas greşit şi în Ucraina. Şahtior a pierdut cu 2-0 în deplasarea de la Volin Luţk, echipă la care foştii stelişti Bicfalvi şi Florentin Matei au fost titulari.

Golurile au fost marcate de acelaşi fotbalist, Memeshev, în minutele 25 şi 69. Florentin Matei şi Eric Bicfalvi au jucat tot meciul pentru echipa gazdă.

În urma acestui meci, Şahtior rămâne la un punct în spatele lui Metalist Harkov, doar că liderul are două meciuri mai puţin disputate. În plus, "minerii" pot fi ajunşi dn urmă şi de Dnepr.

În acest moment, clasamentul se prezintă astfel: Metalist Harkov 33 puncte (13 meciuri), Şahtior 32 (15 meciuri), Dnepr 30 (13 meciuri).

Lucescu a câştigat ultimele patru campionate din Ucraina de o manieră categorică. Este pentru prima dată după foarte mult timp când Şahtiorul are probleme în competiţia internă. 

PASĂ DE GOL PENTRU MAXIM ÎN MECIUL CU DORTMUND

Mircea Lucescu: "Felicitări gazdelor. S-au bătut că devotament pentru fiecare minge. Cât despre noi, avem nişte jucători talentaţi, dar în Ucraina nu e suficient să driblezi. Îţi trebuie spirit de sacrificiu. Ei jucau în Brazilia în faţa a 70.000 de spectatori, aici totul e diferit. Terenurile sunt cum sunt, adversarii sunt duri, nu te lasă să respiri, ca în Brazilia. Noi jucăm foarte bine acasă, dar aceste deplasări sunt grele pentru ei. Sper ca marţi, în Liga Campionilor, să fie cu totul altceva".

Şahtior va juca marţi, pe teren propriu, cu Bayer Leverkusen, la două săptămâni după ce nemţii au câştigat cu 4-0 în Liga Campionilor.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite