Leverkusen - Şahtior 4-0: nemţii i-au dat patru „aspirine“ lui Mircea Lucescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Formaţia sponsorizată de celebra companie producătoare de medicamente, Bayer, i-a zdrobit pe elevii lui „Il Luce“. La proporţiile scorului au contribuit catastrofalul goalkeeper al ucrainenilor, dar şi centralul jocului.

Mircea Lucescu şi-a dus echipa în Germania, în speranţa că va bifa a doua victorie consecutivă, în deplasare, în grupele Ligii Campionilor. Speranţele sale s-au năruit însă, după ce portarul Piatov a „dormit“ la lovitura de cap a lui Kiessling (22). 

Echilibrul jocului s-a rupt defintiv, după ce acelaşi Kiessling l-a păcălit pe arbitrul francez, Stephane Lannoy, cel care a crezut că Srna l-a faultat pe vârful lui Bayer, acordând 11 metri. Rolfes a făcut 2-0 din penalty (50), Sidney Sam a „ucis“ partida cu golul de 3-0 (57), iar Piatov a mai comis-o o dată, permiţându-i lui Kiessling să stabilească scorul final: 4-0.

Rezultatul a trimis Şahtior pe locul 3 în grupa A cu patru puncte. Lider e Manchester United cu şapte puncte, în timp ce Leverkusen e pe doi cu şase puncte. Real Sociedad pare deja eliminată, în condiţiile în care ocupă ultima poziţie fără niciun punct.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite