Chiricheş, gol şi calificare după două goluri încasate în primele opt minute. Şi Gardoş e în „16“-imile Cupei Angliei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chiricheş a marcat după un corner. FOTO: Getty Images
Chiricheş a marcat după un corner. FOTO: Getty Images

Miercuri seară s-au disputat mai multe partide din rejucarea turului 3 al Cupei Angliei, în urma cărora atât Tottenham cât şi Southampton s-au calificat în "16"-imi. Chiricheş a reuşit să marcheze un gol în victoria din faţa lui Burnley, 4-2, după un început dezastruos de partidă pentru echipa românului.

După 1-1 la Burnley, pe 5 ianuarie, Tottenham a rejucat pe teren propriu partida cu gruparea de pe locul 17 din prima ligă engleză. Iar pe "White Hart Lane", cu Chiricheş titular, începutul a fost dezastruos pentru gazde, care au încasat două goluri în primele minute, autori Sordell (3) şi Wallace (8). 

Spurs şi-a revenit însă repede şi după ce-a redus din diferenţă aproape imediat, prin Paulinho (10), a reuşit să egaleze prin Capoue, în prelungirile primei reprize. 

Cel care a dus-o în avantaj pe Tottenham a fost românul Chiricheş (49), care a punctat după un corner şi o eroare mare a goalkeeperului advers. Rose (52) a stabilit scorul final, 4-2 pentru Tottenham, cu al treilea gol al gazdelor pe parcurs de doar 10 minute!

Chiricheş a fost schimbat în finalul partidei (80), la 10 minute după ce-a văzut un cartonaş galben. 

Tot într-o rejucare din turul 3 al Cupei Angliei, cu Gardoş titular şi integralist, Southampton s-a impus la limită, 1-0, la Ipswich, grupare din liga secundă.

În „16“-imi, Southampton o va întâni pe Crystal Palace, în timp ce Tottenham dă peste Leicester. 

Tot miercuri seară s-au jucat meciuri în optimile Cupei Italiei. Lazio, la care Ştefan Radu a fost integralist, s-a calificat în sferturi, după 3-1 cu Torino. 

Citeşte şi 

Unul urcă, altul coboară. De ce cota lui Florin Gardoş e în ascensiune, iar cea a lui Vlad Chiricheş în picaj

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite