Chiricheş, desemnat cel mai slab om de pe teren la meciul Napoli - Juventus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vlad Chiricheş a fost eroul negativ al echipei sale, Napoli, în returul semifinalei Cupei Italiei, disputate contra lui Juventus.

La trei zile după ce s-au întâlnit în campionat, Napoli şi Juventus au fost din nou faţă în faţă, de data aceasta în Cupa Italiei.
Partida s-a jucat tot la Napoli şi l-a adus pe Vlad Chiricheş printre titulari. Internaţionalul român a avut însă o evoluţie extreme de slabă, marcată de o gafă impardonabilă care era să se termine cu gol pentru Juve.
Chiricheş a pasat greşit în mijlocul propriului careu, direct la un adversar, dar Rincon a tras peste poartă. Pentru gestul său, românul a fost apostrofat de propriul portar. Seara de coşmar a continuat însă. Fundaşul român a fost pasiv la ambele goluri marcate de campioana Italiei pe San Paolo. În minutul 32 n-a reuşit să-i blocheze şutul fostului idol de lângă Vezuviu, Gonzalo Higuain, şi nu l-a putut opri nici în minutul 58 pe argentinian.  Presa din Italia l-a catalogat pe Chiricheş ca fiind cel mai slab om de pe teren. “Higuain nu i-a dat niciun moment de răgaz, iar doppietta lui l-a condamnat la nota cea mai mică", a scris Gazzetta dello Sport, care i-a acordat 4,5.
Nici Corriere dello Sport nu l-a iertat pe fostul fundaş al Stelei, notat cu 5: "La primul gol, l-a pierdut pe Pipita şi nu şi-a mai revenit, considerând că a fost cu adevărat în meci. La al doilea gol, s-a concentrat pe minge şi a uitat de adversar".
Gazdele s-au impus totuşi cu 3-2, goluri Hamsik, Mertens, Insigne, respectiv Higuain -2,  dar mai departe merge Juventus a câştigat partida tur cu 3-1.
În finală, Juventus va întâlni Lazio, echipa lui Radu Ştefan, care în semifinale a eliminat AS Roma.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite