Chelsea - Steaua 3-1 / Reacţiile oamenilor din fotbalul românesc după eliminarea roş-albaştrilor din Europa League

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chelsea - Steaua: Roş-albaştrii au fost eliminaţi din optimile Europa League după ce au pierdut returul disputat pe Stamford Bridge, scor 3-1.

Laurenţiu Reghecampf: „Ştiam că vor marca cele două goluri de care aveau nevoie. Noi am avut greşeli foarte mari, mai ales la golul doi. Ăsta este fotbalul, am avut şi noi câteva ocazii, dar nu am reuşit să marcăm. Nu trebuie să dăm vina pe fotbalişti, am reuşit să jucăm fotbal, să avem ocazii. Este o durere pentru toată lumea că nu am reuşit calificarea, dar trebuie să trecem peste. Această echipă va creşte foarte mult, trebuie să învăţăm din aceste meciuri, este important ca jucătorii să treacă foarte repede peste aceste lucruri. Ne-am simţit bine pe stadion, le mulţumim tuturor care au fost pe stadion, ne pare rău pentru cei care au urmărit meciul la televizor că nu am reuşit să câştigăm, dar în campionat vom avea evoluţii foarte bune“.

Alexandru Bourceanu: „Am avut un avantaj bun la pauză, după am jucat destul de bine, dar a venit acel gol care ne-a dat peste cap. Ne aşteptam să forţeze mai mult, au fost mai puternici. Sunt jucători de mare valoare, se observă după sumele de transferi plătite pe ei, sunt la un nivel extraordinar. În unele momente am reuşit să jucăm de la egal la egal cu el şi asta ne-a făcut să ne simţim mândri. Trebuie să învăţăm din asta, am văzut că o echipă mare când întâlneşte una mai mică, aşa cum suntem noi, are momente când fragmentează meciul şi când trage de timp“.

Vlad Chiricheş: „Sunt dezamăgit de rezultat, că nu am reuşit să ne calificăm. La pauză eram atât de aproape, dar totul s-a schimbat atât de repede. Aşa a fost jocul... Sunt diferite momente, când jucători de valoare se arată în joc şi înveţi mult din fazele grele. Mi-aş dori să joc în fiecare zi cu astfel de fotbalişti şi de echipe, aşa înveţi“.

Emeric Ienei: „Puteam mai mult,  dar până la urmă se adevereşte că Chelsea este o echipă mai valoroasă. Sigur că are individualităţi, jucători care joacă foarte bine şi pot aduce mingea foarte des în spaţiul de pericol la poarta noastră. La fotbal şi şansa contează, puteam mai mult, dar ei au ratat şi 11 metri. Noi am avut o prestaţie bună în acest joc şi nu trebuie să ne fie ruşine că ne doare, că ne-a eliminat Chelsea. Jucătorii s-au ridicat la un nivel mare“.

Adi Popa: „Am început bine şi a doua repriză, am avut ocazii, dar au pus presiune, dar ne-au fost superiori. Până la urmă am jucat cu învingătoarea Champions League, chiar dacă am pierdut calificarea“.

Dumitru Dragomir: „O repriză bună, o repriză proastă. În a doua parte, steliştii nu au făcut nici marcaj, nici presing. Între cele două echipe este o diferenţă de preţ, nu neapărat de valoare. Steaua a avut o galerie aproape ca la Bucureşti, suporterii s-au comportat extraordinar. Echipa n-a făcut o propagandă proastă fotbalului românesc, a jucat chiar bine, dar e greu împotriva campioanei Europei“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite