CFR Cluj a obţinut o remiză în amicalul disputat cu SV Ried

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Cluj a jucat marţi un amical în compania echipei SV Ried, din Austria. Disputată în stagiul de pregătire din Antalya, partida s-a încheiat cu o remiză (1-1).

„Feroviarii“ au deschis scorul prin Derick Ogbu (5'), iar egalarea austriecilor s-a petrecut în cea de-a doua repriză (60'). Următorul meci prevăzut în programul lui CFR Cluj va fi pe 5 februarie, împotriva ruşilor de la Rubin Kazan.

Pregătirea de iarnă este un element important pentru Vasile Miriuţă, tehnician care a preluat formaţia ardeleană la finalul lui 2013, semnând un contract valabil pentru un sezon şi jumătate. Venit de la Ceahlăul Piatra-Neamţ, Miriuţă nu are un obiectiv impus de club în actuala ediţie a campionatului, însă trebuie să câştige titlul Ligii I în 2015. 

Planurile antrenorului pentru clujeni vizează clasarea pe primele trei poziţii în campionat, astfel încât să asigurea calificarea într-o competiţie europeană. Formaţia din Gruia se află pe al şaptelea loc în Liga I, la 11 puncte distanţă de cea de-a treia clasată, Steaua.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Cele mai tari amicale din pauza competiţională de iarnă şi rezultatele lor

Pleacă cel mai longeviv stranier: Cadu ajunsese la un salariu lunar fabulos pentru nivelul Ligii I. Povestea omului care a făcut de toate la Cluj  

CFR face de râs Liga I: un nigerian spune că la Cluj sclavia există şi în 2014

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite