Câţi bani a câştigat Steaua din vânzarea biletelor pentru meciul cu Vardar Skopje

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oficialii Stelei mizează că suporterii vor asigura bugetului clubului în acest sezon
Oficialii Stelei mizează că suporterii vor asigura bugetului clubului în acest sezon

Forma bună arătată de stelişti la început de sezon a adus din nou lumea la stadion. Steaua a avut la meciul cu Vardar aproape 40.000 de fani în tribunele Arenei Naţionale, cifră care s-a tradus prin venituri substanţiale obţinute din vânzarea biletelor.

În sezonul trecut, Steaua a fost echipa din Liga 1 care a adunat la stadion cei mai mulţi suporteri. Fie că a fost vorba de meciuri de campionat sau de cupe europene, suporterii roş-albaştri au fost alături de favoriţii lor, rotunjind veniturile clubului din vânzarea de bilete.

Aceeaşi tendinţă se înregistrează deja şi la începutul noului sezon. La meciul cu Petrolul au fost în tribunele Arenei Naţionale 30.000 de oameni, iar la meciul cu Vardar 40.000 de fani, numărul mare de suporteri asigurând o reţetă financiară de succes pentru campioana României. Spre exemplu, din totalul biletelor vândute pentru meciul cu Vardar, Steaua a încasat 230.000 de euro, dar banii mulţi vor veni dacă echipa se va califica în grupe, atunci când oficialii din Ghencea se aşteaptă ca Arena Naţională se se umple până la refuz.

Pe lângă banii obtinuţi din comercializarea biletelor, Steaua a mai primit din partea Digi Sport, postul de televiziune care a transmis meciul cu Vardar, încă 25.000 de euro, notează gsp.ro, aşa încât steliştii au câştigat doar dintr-o singură partidă peste un sfert de milion de euro.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite