Campionii mondiali de Kempo-MMA au reuşit să întrerupă agitaţia de pe aeroportul internaţional „Henri Coandă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Practicanţi ai kempo-ului au susţinut o demonstraţie specială
Practicanţi ai kempo-ului au susţinut o demonstraţie specială

Mai mulţi medaliaţi cu aur la campionate mondiale de Kempo - MMA au fost prezenţi marţi dimineaţă în aeroportul internaţional „Henri Coandă“, din Bucureşti.

Coordonaţi de Amatto Zaharia, preşedintele Federaţiei Române de Kempo si maestrul Aliuţă Nicolae, luptătorii români au susţinut demonstraţii spectaculoase în care s-au folosit lovituri cu mâinile şi picioarele, aruncări şi proiectări, lupta la sol cu lovituri, imobilizări sau strangulări specifice sportului de luptă, Kempo - MMA, din ce în ce mai apreciat în România. Timp de o oră, cei aflaţi în aeroport la terminalul Plecări au uitat de agitaţia specifică înainea verificării bagajelor şi îmbarcării în avioane, şi au urmărit cu atenţie luptele demonstrative ale campionilor din naţionala de aur a Federaţiei Române de Kempo. 

Tineri, adulţi şi copii, cu toţii s-au pozat cu o parte din trofeele importante câştigate de-a lungul anilor de naţionala de Kempo-MMA a României, care, pentru performanţele deosebite, a fost trecută anul acesta în cartea recordurilor federaţiei mondiale. Evenimentul „The Airport goes Martial - Kempo fest“ a fost organizat de Federaţia Română de Kempo la iniţiativa departamentului de comunicare al aeroportului internaţional Henri Coandă din Bucureşti. Proiectul face parte dintr-o campanie mai largă, în cadrul căreia FR Kempo organizează demonstraţii in spaţii neconvenţionale. Printre campionii mondiali prezenţi la acţiune s-au aflat Mirel Drăgan, Alina Pascu, Cristina Trache, Ionut Mitrea, Vali Moraru, Alexandru Caradima, Claudiu Dimache, Marvin Belecciu si Aurel Pirtea.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Demonstraţie Kempo MMA în Aeroportul Henri Coandă, terminalul Plecări

Un campion mondial a fost felicitat public de MApN

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite