Bulversată de problemele din dragoste?! Ce a trebuit să suporte Cătălina Ponor în Satul Olimpic de la Rio de Janeiro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ponor

Cătălina Ponor, una dintre speranţele României la câştigarea unei medalii olimpice, a obţinut doar un loc 7 la bârnă, fiind departe de aşteptări.

Cătălina n-a fost deloc în apele ei la Olimpiada de la Rio, unde a mers cu gânduri mari şi de unde se întoarce cu realizări mici. 

Dincolo de problemele profesionale, Ponor a avut şi un motiv de stres pe plan personal, cauzat de prezenţa în Satul Olimpic a sportivei pentru care a fost părăsită de iubit chiar anul acesta. Ponor a trăit alături de gimnastul portorican Tommy Ramos o frumoasă poveste de dragoste pe parcursul a trei ani şi avea gânduri de măritiş cu acesta. 

Numai că, anul acesta, fără explicaţii, Tommy a rupt lanţul de iubire cu gimnasta noastră, iar nu după mult timp s-a afişat cu noua lui cucerire. Aceasta este căpitanul echipei de volei a statului Puerto Rico, o sportivă de 31 de ani, Vilmarie Mojica. 

Cătălina a suferit mult din cauza despărţirii şi a încercat să alunge gândurile negative concentrându-se insistent pe cariera în care viza o revenire spectaculoasă şi la Jocurile Olimpice.

Dacă Tommy Ramos nu s-a calificat la Rio de Janeiro, actuala sa iubită a fost prezentă acolo, cu naţionala de volei a ţării sale, care a încasat cinci înfrângeri din tot atâtea meciuri. Ramos a venit însă în Brazilia să-şi susţină iubita, cei doi invadând mediul virtual cu fotografii din metropola sud-americană.

mojica
tommy
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite