Bilanţ ireal în Spania: Barcelona, Atletico şi Real au marcat 17 goluri. Un jucător a adunat trei goluri şi două pase decisive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Yannick Carrasco
Yannick Carrasco

Ziua de sâmbătă a început cu Sevilla trecând pe primul loc în La Liga, însă ce a urmat nu le-a dat nicio şansă andaluzilor în fruntea clasamentului.

Asta pentru că, mai întâi, Barcelona a trecut de Deportivo La Coruna, scor 4-0 (Rafinha 21, 36, Suarez 43, Messi 58). A fost prima partidă pentru Messi după accidentarea care l-a ţinut pe tuşă de la 21 septembrie. Argentinianul a fost introdus pe teren, în minutul 55, şi a înscris după trei minute. La Deportivo La Coruna, Florin Andone a fost integralist.

După această demonstraţie de forţă, le-a venit rândul celor de la Atletico Madrid să obţină o victorie zdrobitoare. Condusă pe „Vicente Calderon“ de Granada din minutul 18, echipa lui Diego Simeone a avut o revenire spectaculoasă în faţa fanilor ei. Gazdele au înscris de şapte ori, eroul partidei fiind belgianul Yannick Carrasco. Mijlocaşul de 23 de ani a înscris de trei ori şi a oferit două pase decisive. Gaitan (2), Correa şi Tiago au punctat şi ei, Granada fiind astfel „pedepsită“ pentru că a deschis scorul prin fostul fotbalist al Barcelonei, Cuenca.

Seara scorurilor astronomice a fost completată de Real Madrid, învingătoare pe terenul celor de la Betis cu 6-1. Varane, Benzema, Marcelo, Isco (2) şi Cristiano Ronaldo şi-au trecut numele pe lista marcatorilor, pentru gazde punctând Cejudo, însă abia atunci când Real Madrid conducea cu 4-0.

După opt etape, primele cinci locuri din campionatul spaniol arată aşa:

1. Atletico Madrid 18p

2. Real Madrid 18p

3. Sevilla 17p

4. Barcelona 16p

5. Villarreal 13p

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite