Berbecaru, preşedinte Oltchim: “Echipa nu moare. Ne-am despărţit de o singură jucătoare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pineau (stânga) s-a despărţit de comun acord de Oltchim. Va evolua, cel mai probabil, la Vardar Skopje
Pineau (stânga) s-a despărţit de comun acord de Oltchim. Va evolua, cel mai probabil, la Vardar Skopje

Eliminarea incredibilă din faţa lui Gyor, în semifinalele Ligii Campionilor, a părut “cântecul de lebădă” al echipei de handbal feminin Oltchim Râmnicu-Vâlcea. Din cauza problemelor financiare ale echipei, tot mai multe jucătoare şi-au anunţat plecarea. Petre Berbecaru, preşedintele Oltchim, a dat însă asigurări că se fac eforturi pentru păstrarea starurilor şi în sezonul viitor.

Berbecaru a anunţat că de săptămâna viitoare vor începe discuţiile individuale cu fiecare jucătoare în parte şi că, Allison Pineau e singura care s-a despărţit în mod official de Oltchim, până în acest moment. 

"Un singur lucru am de spus, mare şi lat: echipa de handbal feminin din Râmnicu Vâlcea nu moare. Săptămâna aceasta ne definitivăm strategia pentru noul sezon, iar de lunea viitoare vom începe discuţiile individuale cu fiecare jucătoare. Despre jucătoare, pot spune doar că singura de care ne-am despărţit şi se ştie deja oficial este Allison Pineau. Nici măcar cu Marija Jovanovici nu e prea clară situaţia, deşi se spunea că a semnat cu Astrahan, în Rusia", a spus Berbecaru, pentru MEDIAFAX.

În ciuda eliminării din semifinalele Ligii Campionilor, Oltchim Râmnicu Vâlcea poate bifa un sezon destul de bun, cu titlul de campioană şi Cupa României în palmares.

La începutul lunii aprilie, Oltchim a cucerit al şaptelea titlu de campioană consecutiv, şi al 18-lea după 1989! Turneul final al Cupei României se desfăşoară în perioada 16-18 mai. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite