Benítez: „Chiricheş e un jucător bun, dar să joace excelent după meciul de mâine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rafa Benítez, tehnicianul lui Chelsea FOTO Afp/Reuters
Rafa Benítez, tehnicianul lui Chelsea FOTO Afp/Reuters

Rafa Benítez, tehnicianul lui Chelsea, a prefaţat cea de-a doua manşă din optimile Europa League, în cadrul conferinţei de presă susţinute miercuri.

„Obiectivul cel mai important pentru noi este întotdeauna următorul meci, aşa că ne concentrăm pe cel cu Steaua. Voi încerca să aliniez cea mai bună echipă. Îmi place Steaua, joacă un fotbal foarte bun, asta înseamnă că Reghecampf face o treabă bună acolo“, a declarat Benítez.

Ibericul a vorbit şi despre Vlad Chiricheş, fundaşul Stelei dorit de Manchester City: „Am văzut că este un jucător foarte bun. Nu ştiu dacă Roberto Mancini va veni să-l vadă, pentru că acum e foarte uşor să observi un jucător la TV sau să trimiţi un scouter. Sper să evolueze excelent tot sezonul, mai puţin mâine seară“.

Turul optimilor Europa League disputat pe Arena Naţională a fost câştigat de Steaua cu scorul de 1-0 (Raul Rusescu '34), iar cea de-a doua manşă se va juca joi pe Stamford Bridge, începând cu ora 22.05 şi va fi transmisă de ProTV, DigiSport şi DolceSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite