Becali a scăpat de jucătorul „fără bărbăţie“: Şumudică i-a mai dat o mână de ajutor patronului de la FCSB

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Marius Şumudică e pe cai mari în Turcia, acolo unde a încheiat 2017 pe locul 5 în campionat cu Kayserispor, la şase puncte de liderul Istanbul BB.

Tehnicianul de 46 de ani a obţinut rezultatele impresionante din Turcia, bazându-se pe jucători cu care a lucrat şi la Astra. 

Silviu Lung jr, Cristi Săpunaru şi Rick Boldrin sunt fotbaliştii pe care Şumi i-a importat din Liga I. Iar începând din partea a doua a sezonului, la Kayserispor va evolua şi un alt fotbalist care, în trecut, a colaborat cu Şumudică la Astra. 

Vorbim despre William De Amorim (26 de ani), brazilianul care a căzut în dizgraţie la FCSB. Mijlocaşul a ratat un transfer în Cipru în vară, iar apoi a fost folosit în doar şapte partide din Liga I. „De Amorim nu mai are nici măcar bărbăţie“, a spus Gigi Becali despre De Amorim, dezamăgit de evoluţiile slabe ale acestuia.

Potrivit Digi Sport, FCSB şi Kayserispor s-au înţeles pentru un împrumut al sud-americanului care poate fi urmat sub comanda lui Şumudică şi de Gicu Grozav. „Fanatik“ a scris că internaţionalul român a fost declarat liber de contract de Karabukspor, ultima clasată din Turcia, şi poate semna cu Kayserispor.

600.000 de euro e suma pentru care Kayserispor îl poate transfera definitiv pe William De Amorim la finalul sezonului.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite