Avem şi specialişti care pot vorbi despre fotbal fără glume de prost gust. Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori din Liga I a explicat declinul Barcelonei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Messi
Messi

Cele două înfrângeri la scor, în faţa celor de la Bayern, au declanşat o avalanşă de critici şi de miştouri pe seama catalanilor din partea aşa zişilor analişti care apar la televizor, în România. Dincolo de ironii, un antrenor extrem de apreciat a putut vorbi cu eleganţă şi luciditate despre ce se întâmplă cu Barca.

Basarab Panduru l-a desfiinţat pe Tito Vilanova, iar Viorel Moldovan a ajuns la concluzia că „Pique e pilaf“. Dacă cei doi foşti internaţionali, care au eşuat ca antrenori, atât au putut să ne zică, în schimb, Petre Grigoraş, un tehnician cu rezultate foarte bune în Liga I, a avut un discurs mult mai decent, când a fost întrebat despre eliminarea Barcelonei, după un 0-7 incredibil cu Bayern Munchen.

Ce a spus?

„Trebuie să acceptăm că e şi o uzură în jocul celor de la Barcelona. În ultimii 3-4 ani, Barcelona a dominat clar fotbalul mondial. Pot spune că, în ultimii 20 de ani, a fost cea mai bună echipă din lume, de departe. Asta s-a văzut şi la naţionala Spaniei, care se baza pe nucleul de la Barca. Dar intervine oboseala fizică, psihică, poate la unii dintre ei şi lipsa de motivaţie“, a declarat tehnicianul Oţelului la sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite