Au fost aproape de o mare surpriză: CSM Târgovişte, evoluţie dârză cu Spartak Moscova în Euroliga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gruparea de baschet feminin CSM Târgovişte a pierdut la mare luptă primul duel din play-off-ul Euroligii disputat în deplasare contra rusoaicelor de la Spartak Moscova, scor 84-91.

Deşi la tragerea la sorţi, specialiştii în baschet au afirmat că CSM-ul va fi un „sparring partner” pentru Spartak Moscova, fetele antrenate de Florin Nini au demonstrat că buturuga mică poate răsturna carul mare. 

Cu o evoluţie exemplară în primele două sferturi, târgoviştencele chiar au condus pe terenul moscovitelor. Însă, diferenţa de valoare şi plusul de experienţă au făcut ca în sferturile al treilea şi al patrulea gazdele să preia avantajul pe tabelă. La final, tabela indica un avantaj doar de şapte puncte pentru Spartak Moscova, scor 91-84, un rezultat care le dă speranţe baschetbalistelor CSM-ului pentru jocul de peste două zile de la Târgovişte.

Dacă în cel de-a doua partidă din play-off, CSM-ul va câştiga, pe 27 februarie, în Rusia, va avea loc disputa decivisă pentru calificarea în sferturile Euroligii. În cazul în care rusoaicele se vor impune la Târgovişte, a treia partidă va conta doar pentru palmares.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite