Astra şi-a pierdut cel mai vechi jucător, iar Budescu e asaltat din ţările arabe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Seto Takayuki
Seto Takayuki

Japonezul echipei Astra Giurgiu, Takayuki Seto, a plecat în Turcia pentru a efectua vizita medicală la formaţia Osmanlispor.

"Ieri am aflat. Am fost anunţat de oferta scrisă pentru Takayuki, 200.000 de euro. Clubul nu a fost de acord. A plătit apoi 300.000 de euro, clauza de răscumpărare a jucătorului.

Am vorbit şi eu cu patronul azi-dimineaţă şi am întrebat de clauză, care era una mică. Mi s-a explicat apoi. El şi-a terminat contractul sezonul trecut şi a  fost una din condiţii pentru că el a jucat opt ani de zile pentru Astra. Este o sumă infimă. În Turcia va avea un salariu mult mai bun.

A fost incredibil Takayuki. Mi-a spus ieri că el nu pleacă dacă Astra primeşte doar 200.000 de euro. Că lui Astra i-a dat totul şi vrea să câştige şi Astra de pe urma lui. Îi părea rău că nu a putut să joace şi meciul de mâine, meciul de adio aşa…

Sunt cinci-şase oferte pentru Budescu acum. Nu am acceptat nici eu, nici conducerea să-i dăm drumul. Plus Alibec şi De Amorim. Bine, pentru Budescu ofertele sunt mai mult din ţările arabe. El nu vrea să plece. El se mulţumeşte cu ce câştigă la Astra, este într-un mediu propice.

Săptămâna asta vom mai aduce doi jucători. Vom reinvesti din cei 300.000 de euro şi aducem doi jucători de mijlocul terenului. E un jucător pe care voiam să-l iau dinainte să plece Takayuki. Este unul din România şi unul din străinătate. Sunt doi jucători importanţi care vor ridica valoarea echipei.

E un jucător pe care îl pot lua şi care şi poate juca de mâine dacă vreau", a spus Marius Şumudică pentru Dolce Sport.Takayuki Seto, 29 de ani, evoluează la Astra din vara anului 2007. 

Japonezul a jucat în 230 de partide pentru Astra Giurgiu şi a marcat 25 de goluri. Seto are în palmares Cupa României şi Supercupa României.

Osmanlispor a promovat în acest sezon în prima ligă din Turcia. La acelaşi club evoluează şi mijlocaşul Gabriel Torje. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite