Antrenorul lui Bayern: „Am avut un sezon fantastic, suntem campioni şi am meritat să o batem pe Juventus“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bayern München s-a calificat în semifinalele Champions League FOTO Reuters
Bayern München s-a calificat în semifinalele Champions League FOTO Reuters

Juventus Torino - Bayern München / Bayern a învins-o miercuri pe Juventus în deplasare (0-2) şi s-a calificat  în semifinalele Champions League. Tehnicianul bavarezilor consideră că victoria este una meritată şi că jucătorii săi au avut un sezon fantastic.

Jupp Heynckes a avut doar cuvinte de laudă la adresa echipei sale în conferinţa de presă susţinută miercuri seară: „Nu e uşor pentru jucători să rămână concentraţi după ce au câştigat campionatul cu patru zile în urmă. Asta s-a văzut în primele 20 de minute când am pierdut uşor mingea şi nu am fost fluizi în ofensivă. Cu timpul, am preluat controlul meciului şi am fost mai buni în repriza a doua. 

 În final, am meritat să câştigăm. În pauză am vorbit despre diverse probleme tactice. Organizarea tactică trebuie îmbunătăţită şi acest lucru ne-a adus superioritate în repriza a doua. Am primit mai multe felicitări în ultimele zile şi pot spune că am avut un sezon fantastic. Suntem campioni în Bundesliga, dar avem şi alte obiective. Vom vedea dacă suntem la nivelul Realului şi al Barcelonei“, a declarat tehnicianul neamţ.

Bayern München a câştigat miercuri deplasarea cu Juventus Torino (0-2), după ce în prima manşă a sferturilor învinsese cu 2-0. Golurile „bavarezilor“ din retur au fost înscrise de Mario Mandzukici (64') şi Claudio Pizarro (90+1'). Celelalte echipe calificate în semifinale sunt FC Barcelona, Borussia Dortmund şi Real Madrid, iar tragerile la sorţi pentru penultimul act al competiţiei vor avea loc vineri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite