Andrei Ionescu a semnat până în vară cu o fostă campioană a Olandei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrei Ionescu, fost jucător la Universitatea Craiova şi Steaua, ajuns la 28 de ani, a semnat un contract valabil până în vară o echipă din Olanda.

Liber de contract, Andrei Ionescu, ajuns la 28 de ani, a ales oraşul Eindhoven pentru că în perioada junioratului s-a aflat timp de un an în Olanda şi cunoaşte bine cultura fotbalistică de acolo. Fostă campioană în 1954 şi câştigătoare a Cupei Olandei în 1937, noua echipă a lui Andrei Ionescu nu a mai evoluat în Eredivisie de peste trei decenii. Mijlocaşul a făcut deja parte din lot la ultimele două meciuri, cu FC Oss, câştigat cu 4-0 pe teren propriu, şi cu Almere, în deplasare, unde FC Eindhoven a învins cu 2-1. Cu toate acestea, fostul craiovean nu a apucat să debuteze. 

"Îmi aştept rândul. De obicei, echipa câştigătoare nu se schimbă. Sunt venit de două săptămâni, iar echipa are patru victorii consecutive. Suntem pe locul 3, cu 47 de puncte, la două în spatele locului 2 şi la 11 de primul loc, ocupat de Sparta Rotterdam. Va fi greu să-i ajungem, dar vom miza pe play-off. Vor mai putea promova încă două echipe. Avem o echipă care poate face faţă. Momentan am semnat până la vară, dar în functie de ce se va întâmpla, dacă vom promova sau nu, pot să prelungesc. Am avut mai multe discuţii cu echipe şi din alte ţări, şi din Asia, şi din prima ligă din Belgia şi Ungaria, dar am ales să vin aici. Cunosc oraşul, am mulţi prieteni şi pentru mine, care vin după o pauză puţin cam mare, trebuie să joc. Şi plus motivaţia este mult mai mare când lupţi pentru un obiectiv clar", a declarat Andrei Ionescu, pentru DigiSport.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite