Americanii o critică pe Halep pentru că a renunţat la colaborarea cu Wim Fissette: „Este imposibil de antrenat?!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a decis să renunţe la colaborarea cu belgianul Wim Fissette, deşi cu el antrenor a reuşit să ajungă până pe locul 3 mondial. Americanii nu înţeleg decizia româncei, pe care o suspectează că "este greu de antrenat".

Simona Halep a colaborat doar zece luni cu Wim Fissette şi la finalul acestui sezon competiţional a decis să renunţe la serviciile sale. Tehnicianul belgian nu a înţeles de ce eleva sa a luat o asemenea decizie. La fel de neînţeles a fost hotărârea lui Halep pentru jurnaliştii americani, care consideră că românca a făcut o greşeală când a renunţat la colaborarea cu Fissette.

"Simona Halep este imposibil de antrenat? Şi-a părăsit ultimul antrenor după ce a urcat de pe locul 10, până pe 3 în lume, totul în 10 luni. Ea este o femeie greu de mulţumit", notează jurnaliştii de la site-ul Sports World News, care încheie articolul cu o întrebare adresată cititorilor:

"Credeţi că Simona Halep are nevoie de un antrenor care s-o ajute s-o detroneze pe Serena de pe locul 1 mondial?"

Simona Halep vs. foştii săi antrenori: reproşurile aduse sportivei din partea oamenilor care au pregătit-o în tenis

Aceştia consideră că despărţirea dintre Halep şi Fissette a survenit ca urmare a automotivaţiei jucătoarei de tenis care "poate a realizat că rezultatele reprezintă şi rodul motivaţiei sale".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite