Fissette o pune la zid pe Halep în presa belgiană: „Până să lucreze cu mine, nici nu visa la astfel de rezultate“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pus pe liber de Simona printr-un SMS, antrenorul a avut, mai întâi, o reacţie scurtă pe Twitter, însă a răbufnit după ultimele declaraţii date de jucătoarea numărul 3 din lume.

E clar că despărţirea Halep – Fissette nu s-a produs în condiţii amiabile. Simona a oficializat mutare printr-o postare pe Facebook, iar reacţia belgianului a venit pe Twitter.

Ruptura a devenit evidentă, atunci când, intervievată de Pro TV, Halep a fost vizibil iritată, atunci când reporterul a întrebat-o cum l-a informat pe Fissette că nu va mai fi antrenorul ei în 2015. Declaraţiile date de Halep, pe post, în România, au stârnit o replică dură din partea lui Fissette, în presa belgiană, după cum a informat Dolce Sport.

Ce a spus?

„Eu am avut o relaţie foarte bună cu familia ei, dar Simona a fost influenţată de anturaj în această decizie. Înainte de a lucra cu mine, nici nu visa să ajungă la asemenea rezultate. Dar asta s-a uitat repede. Simona s-a schimbat enorm în acest an. Era o persoană timidă, iar la finalul anului a devenit un star, iar după ce trage linie, poate vedea că a ajuns să joace finala la Roland Garros şi la Turneul Campioanelor. Viitorul va arăta dacă a luat decizia corectă. E păcat că s-a terminat... Eu sunt mulţumit de ce am realizat împreună“, a spus Fissette.

El avea o bănuială că Halep va renunţa la serviciile sale, înainte ca Simona să-l informeze în acest sens.

„Nu puteam să stau tot timpul în Bucureşti. Oricum, împreună am avut un an grozav şi nu aş fi avut nicio problemă în a continua colaborarea în aceleaşi condiţii, dar am simţit că îşi doreşte o echipă complet românească. Am avut un sezon foarte bun, de top. Dar ea nu s-a simţit foarte confortabil. Mai ales în privinţa comunicării i-a fost mai greu. Nu e uşor să lucrezi cu un antrenor străin“, a adăugat Fissette.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite