Amatori de cadouri în vreme de criză: un om de afaceri a sponsorizat Gloria Bistriţa cu un cantonament în Antalya

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucătorii Gloriei se vor bucura de temperaturile ridicate din Antalya
Jucătorii Gloriei se vor bucura de temperaturile ridicate din Antalya

Deşi Gloria Bistriţa nu avea programat niciun canotanament în străinătate în această pauză competiţională, un om de afaceri a oferit 20.000 de euro echipei lui Nae Manea pentru a merge la pregătire în Antalya.

Un apropiat al Gloriei Bistriţa, iubitor al fotbalului, a fost foarte darnic cu elevii lui Nae Manea. Omul de afaceri le-a făcut un cadou nesperat bistriţenilor, oferindu-le 20.000 de euro, bani cu care se va plăti un cantonament în Antalya.

Astfel, pe 25 ianuarie jucătorii Bistriţei vor pleca spre staţiunea turcă de pe malul Marii Mediterane, acolo unde vor petrece trei săptămâni. Primul meci amical va avea loc pe 28 ianuarie, însă nu se cunoaşte încă adversarul. 

Gloria s-a reunit prima dată în acest an pe 17 ianuarie. Până în acest moment, Bistriţa nu a făcut niciun transfer important, la echipă venind doar fotbalitşti din ligile inferioare: Răzvan Radu (Delta Tulcea), Adrian Gheorghe (Dacia Mioveni), Emil Dică (Dacia Mioveni), Nicolae Oltean (FC Baia Mare) şi Vasile Pop (FC Baia Mare).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite