„Am avut şansa să o antrenez pe AC Milan!”. Cine e antrenorul din Liga 1 care putea da lovitura carierei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre antrenorii de top din campionatul României a dezvăluit că s-a aflat pe lista de tehnicianei a marelui AC Milan.

”Dacă îmi amintesc bine, în 2013-2014 s-a născut o şansă importantă. Massimiliano Allegri a avut ofertă de a trece la AS Roma. Iar la Milano exista diverse variante. Galliani voia să continuie cu Allegri, însă acesta era decis să plece. Berlusconi s-a gândit la Seedorf şi apoi a venit în calcul şi numele meu. Nu ştiu dacă mi-ar fi oferit banca Milanului până la urmă, dar Allegri a rămas” a declarat Devis Mangia, tehnicianul lui CSU Craiova, pentru Calciomercato.com.

”Mă simt bine în România, pentru că sunt la un club care vrea să crească, treptat, şi care îşi fixează anumite obiective care mi se par interesante” spune Devis Mangia, fostul selecţioner al reprezentativei de tineret a Italiei, pentru calciomercato.com.

Italianul face o evaluare campionatului românesc şi compară echipele de top din Liga 1 cu primele clasate din Serie B din Italia: ”Cred că primele 3-4 echipe din prima ligă din Romania se pot compara cu cele de pe primele locuri din Serie B, ori cu cele care luptă pentru supravieţuire în Serie A. FCSB şi CFR Cluj sunt cele mai puternice” spune tehnicianul italian al Universităţii Craiova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite