Alibec, spre New York: Reputatul jurnalist Ovidiu Ioaniţoaia scrie ce sume oferă o echipă din SUA pentru vedeta FCSB

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alibec

Cu un singur gol în 17 apariţii în acest sezon de Liga I, Denis Alibec poate ajunge în Major League Soccer (MLS), mai ales că şi oficialii roş-albaştrilor vor să-şi recupereze banii plătiţi pe el.

Denis Alibec (27 de ani) are un sezon extrem de slab şi, chiar dacă s-a forţat cu titularizarea lui în ultimele partide, în detrimentul golgheterului Harlem Gnohere, fostul vârf al Astrei nu şi-a revenit.

Alibec e mereu nemulţumit şi se ceartă ba cu arbitrii, ba cu colegii săi de echipă. Gigi Becali ştie că, în aceste condiţii, poate lua o mare „ţeapă“ cu fotbalistul pe care a plătit 2 milioane de euro. 

Situaţia poate fi salvată pentru toată lumea printr-un transfer în SUA, acolo unde Alibec ar ajunge coleg de campionat cu Zlatan Ibrahimovici (Los Angeles Galaxy). Reputatul jurnalist, Ovidiu Ioaniţoaia, a scris în editorialul său de astăzi din „Gazeta Sporturilor“ că Alibec e dorit de New York Red Bulls!

Ce a scris Ovidiu Ioaniţoaia?

*Alibec a continuat să caute ceva ce tot n-a găsit! S-a străduit, dar cu efecte minime, din care pricină plecarea lui ar constitui o soluţie salvatoare. 

*Urmează să aflăm în ce măsură, ştire în premieră absolută, intenţia lui New York Red Bulls de a-l achiziţiona, prin intermediul firmei reputatului agent de origine română Constantin Dumitraşcu, se va concretiza. 

*Clubul din Major League Soccer ar oferi FCSB trei milioane de euro şi un milion pe an lui Alibec. De văzut.

CITEŞTE AICI, INTEGRAL, EDITORIALUL SCRIS DE OVIDIU IOANIŢOAIA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite