Adio, Steaua! Gigi Becali a schimbat numele la Registrul Comerţului şi a anunţat la FRF şi LPF apariţia lui FCSB!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali FOTO Inquam Photos
Gigi Becali FOTO Inquam Photos

Noua denumire a Stelei nu va fi FC Sport Bucureşti sau FC Sporting Bucureşti, aşa cum anunţase iniţial Gigi Becali, ci pur şi simplu FCSB.

"Eu am schimbat numele la Registrul Comerţului. Am schimbat în FCSB. Am anunţat Federaţia şi Liga. Nu aştept până în vară, nu stau să mă cert cu ei. Lumea ştie care e Steaua. De aia nu mai dă Alibec goluri, că nu se mai cheamă Steaua şi se cheamă FCSB", a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Matinal.

"Lucrurile fireşti nu le poate schimba nimeni: nici un miliard de judecători. Sunt lucruri spirituale, pe care le-a lăsat Dumnezeu. Eu sunt continuatorul Stelei, asta e Steaua. Se pot da peste cap 7 miliarde de judecători, şi Lăcătuş, şi Papa de la Roma, şi forţele NATO. Nu au cum să schimbe firea, aşa e lăsat de la Dumnezeu.

Nu mai stau să mă cert, am schimbat peste tot: FCSB. Cine vrea, să îi spună Steaua, dar numele e FCSB. Asta e licenţa. Nu stau toată ziua în stres cu Armata, eu vreau să îmi simplific viaţa mea. Vreţi să schimb? Bine, mă, schimb!", a continuat Gigi Becali.

"Nu am capitulat. Pentru mine FCSB e Steaua, pentru toţi e Steaua. Eu cred 100% că judecătorii de la Înalta Curte vor întoarce decizia. Eu nu cred că toţi judecătorii din România sunt nebuni la cap. Lucrurile sunt clare, am palmares, istorie, eu sunt continuatorul. Doar am plecat de acasă, din Ghencea. FCSB e Steaua şi aşa va rămâne în vecii vecilor! Amin! Ei contestă şi FCSB, dar au pierdut peste tot. FCSB va fi şi la UEFA sau FIFA, pe marca FCSB iau licenţa", a mai spus Becali.

El a precizat că gruparea armatei a contestat şi marca FCSB: "Ei au contestat şi sigla FCSB. Au pierdut la OSIM, au pierdut şi cutare şi acum au la tribunal. Că ei vor şi FCSB să se schimbe. Să pună judecătorul ce nume vrea".

La 21 decembrie 2016, Curtea de Apel Bucureşti i-a interzis omului de afaceri Gigi Becali să mai folosească numele "Steaua" şi "Steaua Bucureşti" în denumirea societăţii comerciale care administrează clubul de fotbal, SC Fotbal Steaua Bucureşti SA, şi în cea a echipei FC Steaua, înscrisă la asociaţiile şi federaţiile sportive (FRF şi LPF). Decizia nu este definitivă, dar este executorie.

La 18 ianuarie, Becali anunţa că a înregistrat trei nume la Registrul Comerţului pentru societatea care administrează echipa sa de fotbal - FCSB, Fotbal Club Sport Bucureşti şi Fotbal Club Sporting Bucureşti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite