Acuze fără precedent la adresa lui Hagi şi Petrescu. Un fotbalist spune că cei doi au făcut un complot ca să-i distrugă cariera

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Hagi, Gică Popescu şi Dan Petrescu FOTO Arhivă Adevărul
Gheorghe Hagi, Gică Popescu şi Dan Petrescu FOTO Arhivă Adevărul

A fost un jucător foarte apreciat unde a evoluat şi o adevărată vedetă la echipa naţională. Acum a ajuns în Asia, după ce a lucrat cu doi tehnicieni români pe care îi acuză de rea voinţă.

Zvjezdan Misimovici şi-a început cariera în fotbalul mare la Bayern Munchen, apoi a trecut pe la Bochum şi la Nurnberg, pentru ca să atingă vârful de formă la Wolfsburg, club unde a bifat 65 de meciuri şi 17 goluri, între 2008 şi 2010.

Impresionaţi de prestaţiile bosniacului (72 de selecţii şi 23 de goluri la echipa naţională), turcii l-au transferat la Galatasaray, însă de aici a început declinul pentru Misimovici, iar el ştie motivul.

Ce a păţit?

La formaţia din Istanbul, mijlocaşul n-a jucat decât în 9 partide. El nu s-a înţeles cu antrenorul Gheorghe Hagi pe care l-a desfiinţat în presă, făcându-l „mincinos şi nepriceput“.

Din cauza neînţelegerilor cu Hagi, Misimovici a ajuns la Dinamo Moscova. Aici, a avut un prim sezon excelent cu 35 de apariţii şi cu opt goluri. Pentru bosniac, a urmat căderea în actuala stagiune, după ce pe bancă a fost instalat Dan Petrescu. 

După doar nouă meciuri cu tehnicianul român la cârmă, Misimovici a părăsit clubul şi a semnat cu Guizhou Renhe din China.

Ce a spus?

Bosniacul a rupt tăcerea acum şi a vorbit tranşat despre Hagi şi Petrescu.

„Nu e niciun secret că la Galatasaray am avut probleme serioase cu Hagi. Fără motiv, mi-a încheiat cariera în Turcia. Iar Hagi şi Petrescu sunt cei mai buni prieteni. Hagi chiar a fost la nunta lui Petrescu“, şi-a început Misimovici discursul.

„Înaintea meciului de debut, Petrescu m-a întrebat de ce am vorbit urât despre Hagi. I-am zis că n-am vorbit urât, doar că eu cred că Hagi e un mincinos. Petrescu s-a uitat încruntat la mine, iar de a doua zi nu m-a mai bagat în seamă. De ce s-a trezit Petrescu să mă întrebe acele lucruri înaintea meciului? Bineînţeles că Hagi l-a pus! Nu meritam un asemenea tratament“, a continuat bosniacul, potrivit Digi Sport.

El spune că „Bursucul“ l-a acuzat că e supraponderal, deşi el era convocat la prima reprezentativă a ţării sale. „Am jucat patru meciuri pentru naţionala Bosniei în care am marcat patru goluri şi am dat trei pase decisive. Acolo puteam să joc şi cu kilograme în plus? Nu cred!“, a încheiat Misimovici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite