VIDEO Accident teribil la finala UFC: Chalangerul Silva şi-a rupt piciorul de genunchiul lui Chris Weidman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brazilianul Anderson Silva, care a luptat cu americanul Chris Weidman în finala UFC, la categoria mijlocie, a suferit un accident cumplit, după ce a încercat un procedeu de luptă împotriva adversarului său.

Anderson Silva (38 de ani) a fost ghinionistul finalei UFC de la Las Vegas. Nu trecuseră decât 76 de secunde de la startul meciului, când Silva a încercat o lovitură de picior, însă, din nefericire, tibia sa a cedat în momentul când s-a lovit de genunchiul lui Weidman.

Imediat după accident, medicii au pătruns în ring şi i-au acordat primele îngrijiri brazilianului. Imaginile surprinse de camerele care au transmis partida sunt înfiorătoare.

Victoria nu l-a bucurat prea tare pe Weidman, având în vedere împrejurările în care a obţinut-o. "Nu există prea multă euforie după o luptă care se termină aşa, pentru că nu îmi doresc niciodată ca un adversar să se rănească atât de grav. M-am antrenat pentru a face faţă la loviturile sale. Ideea e să îţi retragi piciorul pentru ca tibia să te lovească în genunchi. Asta am făcut şi am simţit imediat ce s-a întâmplat", a spus americanul la finalul disputei.

Weidman şi Anderson Silva au mai luptat şi în luna iulie, atunci când brazilianul a pierdut centura UFC la categoria mijlocie, aceasta fiind prima şi singura înfrângere din cariera sa. În schimb, americanul nu a pierdut niciun meci până acum, având 11 victorii consecutive în circuit.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite