Şi Gică Hagi îl vrea pe Gică Popescu preşedinte FRF: „Va avea tot sprijinul din partea mea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Viitorului Constanţa, Gică Hagi, îl susţine pe Gică Popescu pentru şefia FRF, fiind de părere că fostul său coleg din „Generaţia de Aur” poate aduce un suflu nou în fotbalul românesc.

Deşi este concentrat pe proiectul pe care îl are la Constanţa, Academia „Gică Hagi”, „Regele” nu uită ca anul 2014 vor avea loc alegeri pentru şefia FRF. La acest scrutin, Hagi şi-a fixat şi un vaforit.

„Gică (n.r. Popescu), pe lângă faptul că este prietenul meu, mi-e cumnat şi e conştient că din partea mea va avea tot sprijinul. E nevoie de o schimbare în fotbalul românesc. A simţit chiar şi Mircea Sandu asta, pentru că din acest motiv a anunţat că nu va mai candida pentru un nou mandat. E nevoie de un suflu nou. Avem nevoie de proiecte pentru a creşte fotbalişti, lucru de care Academia mea se ocupă acum”, a spus Hagi pentru ProSport.

„Regele” a comentat şi zvonurile din ultimul timp, care îl dădeau ca sigur viitorul antrenor al Stelei, după plecarea lui Reghecampf. „Momentan, eu sunt angrenat în proiectul de la Academie, iar Reghecampf face o treabă excelentă la Steaua. Haideţi să lăsăm lucrurile aşa cum sunt, iar în viitor vom vedea ce va fi”, a mai spus Hagi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite