Un şofer a fost amendat pentru că a uitat unde şi-a parcat maşina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din municipiul Moineşti a primit o amendă de 500 de lei după ce a uitat unde a parcat şi a pus mai multe echipaje de poliţie pe drumuri, crezând că maşina i-a fost furată.

Şoferul în vârstă de 43 de ani a reclamat la poliţia din localitate că autoturismul pe care-l parcase pe strada Vasile Alecsandri din oraşul Moineşti i-a fost furat de persoane necunoscute, potrivit Mediafax. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bacău a motivat că bărbatul a primit o sancţiune contravenţională de 500 de lei pentru că a pus degeaba pe drumuri echipaje de poliţişti care i-au căutat maşina pe străzile din Moineşti.

„La nivelul Poliţiei Moineşti s-au constituit echipe de căutare şi verificare pe raza oraşului. În scurt timp de la declanşarea căutărilor, poliţiştii au găsit autoturismul reclamat ca fiind furat în apropierea locului unde conducătorul auto a afirmat că l-a parcat“, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Narcisa Butnaru. În urma discuţiilor purtate cu şoferul, poliţiştii au constatat că, de fapt, acesta uitase unde îşi parcase maşina.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite