Speakeri inspiraţionali şi smart networking la cea de-a V-a ediţie din România: TEDxBucharest – Make it Happen

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Conferinţa TEDxBucharest reuneşte 20 de spekeri, care vor avea la dispoziţi 18 minute pentru a-şi prezenta ideile.
Conferinţa TEDxBucharest reuneşte 20 de spekeri, care vor avea la dispoziţi 18 minute pentru a-şi prezenta ideile.

Organizată sub licenţa TED, conferinţa TEDxBucharest revine în acest an cu cea de a cincea ediţie, care va avea loc pe data de 9 noiembrie in Bucureşti, la Auditorium Pallady.

În faţa publicului din România vor apărea 20 de speakeri şi performeri români şi internaţionali, venind din ţări precum Marea Britanie, Norvegia, Bulgaria sau România, care prezintă o experienţă de viaţă unică şi sunt reprezentativi în domenii cum ar fi Economie, Sporturi extreme, IT&C, Arta digitală, Drept, Jurnalism, Arhitectură sau Implicare Sociala.

Printre speakerii TEDx Bucharest 2013 se numără:

Paul Radu, unul dintre cei mai premiaţi jurnalisti români de investigaţie, Knight International Fellow şi fondator al Centrului Român pentru Jurnalism de Investigaţie. A condus departamentul de investigatie al Evenimentului Zilei şi a colaborat cu BBC News Night, ABC News 20/20, NBC şi CBS. Acum dezvoltă un proiect special de investigaţie, la nivel internaţional.

George Popescu, co-fondator al start-up-ului Boston Technologies, unul din cele mai promiţătoare 500 start-up-uri din SUA conform revistei Inc.

Yana Buhrer Tavanier, TED Fellow şi activistă pentru drepturile omului. Câştigătoare a multiple premii şi distincţii, este de asemenea un jurnalist care depune eforturi considerabile pentru a demasca tratamentul inuman acordat copiilor şi adulţilor cu dizabilităţi intelectuale şi de sănătate mintală din zona Balcanilor.

Karina Hollekim, schioare recunoscută şi temerară în sporturi extreme precum BASE jumping si skydiving, posesoarea unei poveşti de viaţă incredibile.

Simina Tănăsescu, specialist român recunoscut la nivelul U.E. în drept constituţional.

Dragoş Dubina, student la psihologie devenit instructor de sporturi montane şi ghid naţional de turism, dar şi explorator ale unor ţinuturi îndepărtate, dar si alte persoane cu adevărat speciale.

Anul acesta aşteptăm în jur de 800 de fani TEDx care vor asculta poveştile impresionante ale unor oameni deosebiţi. Ca şi anii trecuţi publicul care participă la conferinţele TEDx este format din oameni frumoşi, curioşi, care contribuie şi sunt implicaţi în comunitatea din care fac parte. Ei sunt interesaţi de exemple autentice de succes ale românilor sau de poveştile out-of-the-box ale invitaţilor internaţionali şi privesc TEDx ca pe un factor de schimbare“, a declarat Andrei Dinu, organizator TEDxBucharest 2013.

Fiecare dintre speakerii prezenţi la eveniment va ţine un discurs de maximum 18 minute, majoritatea acestor discursuri fiind susţinute în limba engleză. Toate prezentările din cadrul evenimentului vor fi preluate ulterior şi disponibile pe platforma video a evenimentelor TEDx, ce se desfăşoară în peste 60 de ţări anul acesta.

Înscrierile se pot face pe site-ul TEDx Bucharest (www.tedxbucharest.ro), până la data de 08 noiembrie 2013, iar preţul unui bilet anul acesta este de 100 USD.
 
Printre partenerii care susţin acest eveniment în 2013 se numară BRD Groupe Societe Generale, Petrom, Pepsico, Grolsch, The Public Advisors, precum şi Adevarul, ca Partener Media Strategic.
 



Despre TEDxBucharest:

În spiritul „idei care merită împărtăşite“, TED a creat TEDx, o platformă de evenimente locale, organizate independent, ce adună oameni care împărtăşesc o experienţă tip TED. TEDxBucharest s-a alăturat iniţiativei internaţionale încă de la început, din 2009, când au luat naştere şi conferinţele locale din întreaga lume.

Despre TED:

TED este o organizaţie non-profit devotată ideilor care se ghidează după dictonul Ideas Worth Spreading. A început acum 25 de ani ca o conferinţă de patru zile ţinută în California şi a ajuns astăzi o conferinţă globală care anual invită liderii lumii să-şi prezinte ideile în 18 minute.



 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite