Articol publicitar

Gustul purităţii, recunoscut la nivel internaţional. Medalie de aur la Concursul Internaţional „Gourmet Waters” pentru AQUA Carpatica minerală naturală, natural carbogazoasă

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
s

AQUA Carpatica minerală naturală, natural carbogazoasă a fost premiată cu medalia de aur în categoria apelor minerale naturale carbogazoase echilibrate în cadrul ediţiei cu numărul III a Concursului Internaţional „Gourmet Waters“, organizat de AVPA (Agenţia pentru Valorificarea Produselor Agricole).

Producătorii de ape minerale din întreaga lume, 20 de ţări participante, s-au reunit la începutul acestei luni, în saloanele celei mai mari şcoli de gătit FERRANDI – Paris, unul dintre templele gastronomiei europene pentru ceremonia de decernare a premiilor ”Gourmet Waters AVPA – Paris 2019. Desfăşurată în prezenţa corpului diplomatic şi juriului exigent alcătuit din specialişti în gust, experţi din industria alimentară şi mari bucătari ai lumii, inclusiv bucătarii Academiei Culinare din Franţa, decernarea premiilor a fost foarte aşteptată de către îmbuteliatori, profesionişti din sectorul de catering şi distribuţie şi a rezervat, ca în fiecare an, numeroase surprize şi confirmări. 

"Un moment marcant din viaţa acestor antreprenori care nu ar ratat pentru nimic în lume participarea la acest eveniment care a devenit într-un interval de 3 ani, unul dintre evenimentele emblematice ale industriei apei minerale şi un semn de încurajare şi recunoaştere pentru câştigători.“ - Michel Bontemps, Contest Director

AQUA Carpatica, una dintre marile surprize din cadrul ”Gourmet Waters”, ediţia a III-a

Împărţite în 6 categorii diferite de ape (3 categorii pentru apa carbogazoasă şi 3 pentru apa necarbogazoasă), 70 de branduri recunoscute internaţional s-au întrecut pentru a demonstra a calităţile extraordinare ale apelor lor minerale în faţa membrilor juriului. În categoria apelor minerale carbogazoase echilibrate, marea câştigătoare a mult râvnitei medalii de aur fost apa minerală naturală, natural carbogazoasă AQUA Carpatica. Gustul specific al apei este influenţat de conţinutul de minerale, de parcursul ei subteran şi de structura geologică a zonei unde este situat izvorul. AQUA Carpatica provine din inima Munţilor Carpaţi, dintr-un areal protejat unde nu se desfăşoară activităţi agricole sau industriale şi este captată cu grijă la sursă păstrând intacte calităţile apei minerale. AQUA Carpatica a surprins prin experienţa bogată a gustului, prin perlajul proaspăt al bulelor bine structurate şi a impresionat juriul prin puritatea şi echilibrul perfect al mineralelor din compoziţia sa. Acest premiu ne onorează şi confirmă încă o dată că apele minerale naturale româneşti îşi  merită recunoaşterea la nivel internaţional şi locul pe rafturile destinate produselor premium din marile magazine din întreaga lume. 

AQUA Carpatica reprezintă cu succes produsele româneşti în întreaga lume

AQUA Carpatica este un brand românesc de succes care cucereşte consumatorii din întreaga lume prin gustul său unic şi proprietăţile extraordinare, dovedind cu fiecare premiu că apa din Munţii Carpaţi reprezintă un fenomen special hidrogeologic pentru apele minerale. La calităţile speciale ale apelor minerale contribuie şi structura geologică a Carpaţilor, unde se află ultimele păduri de pe continent neafectate de intervenţia omului, iar un loc aparte îl ocupă plaiurile Bucovinei. Munţii, pădurile seculare ce adăpostesc o faună unică în Europa, luncile neatinse de civilizaţie, precum şi structură geologică specifică munţilor vulcanici reprezintă condiţiile primordiale pentru existenţa unor asemenea zăcăminte de apa minerală de o calitate superioară. Astfel, prin foraje se poate pătrunde în inima zăcământului hidromineral şi se extrage o apă pură, fără nitraţi, care impresionează de la prima picătură.

Premii şi distincţii internaţionale 

Gustul unic al apei minerale naturale, natural carbogazoasă AQUA Carpatica a fost remarcat şi premiat şi în cadrul altor competiţii prestigioase din industria apei minerale naturale îmbuteliate, dintre care le amintim pe cele mai recente precum:

- 2017/2018 - distincţia Superior Taste Award acordată de către Institutul Internaţional pentru Gust şi Calitate (International Taste and Quality Institute), fiind distinsă cu trei stele de aur pentru al doilea an consecutiv, întrunind un punctaj de peste 90% din totalul scorului de degustare şi care încadrează AQUA Carpatica în categoria ”Produselor excepţionale”

- 2017 - AQUA Carpatica a fost premiată în categoriei de apă minerală naturală carbogazoasă din cadrul ediţiei cu numărul III a concursului Fine Waters International Competition din Guangzhou, China.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite