UPDATE Cod galben de ceaţă în mai multe judeţe. Unde a fost înregistrată cea mai scăzută temperatură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meteorologii au emis Cod galben de ceaţă FOTO Adevărul
Meteorologii au emis Cod galben de ceaţă FOTO Adevărul

Meteorologii au emis, miercuri dimineaţă, o avertizare Cod galben de ceaţă, valabilă în mai multe judeţe din ţară.

UPDATE Cea mai scăzută temperatură de noaptea trecută a fost de -21 de grade, fiind înregistrată în Rădăuţi, judeţul Suceava, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM). Valoarea termică cea mai ridicată a fost de -1 grad, înregistrată în sudul şi sud-vestul ţării, în judeţele Timiş, Mehedinţi şi Dolj.

Potrivit ANM, în noaptea de marţi spre miercuri au fost înregistrate temperaturi negative în toată ţara, cea mai scăzută fiind de -21 de grade Celsius, în Rădăuţi, judeţul Suceava.

UPDATE Populaţia municipiului Botoşani a resimţit, miercuri dimineaţă, cea mai scăzută temperatură din această iarnă. Potrivit datelor oficiale comunicate de Administraţia Naţională de Meteorologie, temperatura exterioară a scăzut, miercuri, la ora 8.00, la -19,2 grade Celsius.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, este vizat judeţul Harghita, cu localităţile Miercurea Ciuc, Cârţa, Ciceu, Ciucsângeorgiu, Cozmeni, Dăneşti, Frumoasa, Leliceni, Mădăraş, Mihăileni, Păuleni-Ciuc, Racu, Sâncrăieni, Sândominic, Sânmartin, Sânsimion, Sântimbru, Siculeni, Tomeşti, Tuşnad. 

De asemenea, judeţul Covasna se află sub Cod galben de ceaţă până la ora 11.00. 

În judeţele amintite se vor semnala  Ceaţă care determină scăderea vizibilităţii local sub 200 metri, izolat sub 50 metri şi depuneri îngheţate ca fenomen asociat.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite