Vasile Blaga: Băsescu nu va candida la Primăria Capitalei pentru că are spirit de conservare. E un politician cu calităţi, dar vremea sa s-a dus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copreşedintele PNL Vasile Blaga susţine că Traian Băsescu nu va candida la Primăria Capitalei din spirit de conservare şi că, în ciuda faptului că e „un politician cu calităţi“, vremea fostului preşedinte s-a dus.

„Să-i dea domnului preşedinte Băsescu sănătate, mă leagă o lungă prietenie. Nu va candida, are un spirit de conservare şi este un politician cu calităţi, dar vremea domniei sale s-a dus”“ a spus duminică Blaga, într-o conferiţă de presă la Iaşi.

Întrebat dacă ar intra el în cursa pentru Primăria Bucureştiului, Vasile Blaga a răspuns negativ, precizând că a pierdut o dată şi că nu mai candidează şi a doua oară. „Eu am candidat în 2008 la Bucureşti. Nu am scos un scor rău atunci. Am avut majoritate în Consiliul General Bucureşti, dar am pierdut Primăria. A doua oară nu candidez în Bucureşti”, a spus Vasile Blaga.

Fostul preşedinte Traian Băsescu l-a atacat dur, vineri seară, printr-un mesaj postat pe Facebook, pe copreşedintele PNL Vasile Blaga şi i-a transmis să îşi anunţe candidatura în locul lui Marian Munteanu, asigurându-l că atunci va intra şi el în competiţie, doar pentru a-i „administra o bătaie electorală soră cu moartea", pentru că ar fi „vândut PDL unei adunături fără viziune“, scopul fiind păstrarea scaunului de preşedinte

„Din presă înţeleg că Vasile Blaga mă invită în ring pentru alegerile la Primăria Generală a Capitalei. Dragă Vasile, dacă este adevărat, te rog ai grijă ce-ţi doreşti. Ştii bine că în cariera ta politică n-ai fost în stare să câştigi nici măcar o primărie de comună, iar la Bucureşti, Oprescu te-a bătut în 2008 de parcă erai din Vaslui, şi nu de la vămile din Bihor. Până şi la alegerile din partid soluţia să câştigi a fost ca oamenii tăi să fugă cu urnele ca să te alegi. Să-ţi mai spun cu ce manopere te-ai ales senator în 2012 prin Timiş, că la tine la Bihor te antipatiza toată lumea?", a scris Băsescu.

Traian Băsescu îi mai transmite copreşedintelui PNL să îşi anunţe candidatura în locul lui Marian Munteanu, asigurându-l că atunci va intra şi el în competiţie, doar pentru a-i "administra o bătaie electorală soră cu moartea", pentru că a "vândut PDL unei adunături fără viziune" pentru a-şi „salva scaunul de şefuleţ de partid".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite