Udrea face Paştele la proprietatea sa, Bochiş Băi: Vă aştept la concursul de ciocnit ouă. Premii de la 500 de lei la 2.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Elena Udrea a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că îşi va petrece Paştele la Bochiş Băi, a cărei coproprietară este, unde îi invită pe români la un concurs de ciocnit ouă roşii.

„Boghiş Băi este gata să vă primească începând de duminică dimineaţă. Dacă nu aţi plecat la mare, vă aştept în mijlocul naturii, la apă termală şi masa tradiţională de Paşte. Iar luni, la Concursul de ciocnit ouă roşii! Premiile sunt pe măsura zilei! De la 2000 la 500 RON şi intrări gratuite pe timpul verii..“, a scris Elena Udrea, pe pagina sa de Facebook.

Elena Udrea a devenit coproprietar a staţiunii sălăjeană Boghiş Băi în toamna lui 2013.

Fostul ministru al Dezvoltării anunţa, în 2014, că vrea să transforme staţiunea Boghiş Băi, din Sălaj, într-un loc care să concureze cu popularele staţiuni din Ungaria, asaltate de zeci de mii de români care găsesc, acolo, serviciile pe care şi le-ar dori acasă. „Acum acolo au loc lucrări de modernizare, însă sper să redeschidem staţiunea în luna mai, în aşa fel încât sălăjenii, dar şi cei care locuiesc în jur să nu mai simtă nevoia să meargă în ţara vecină”, a spus Elena Udrea în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la sediul Partidului Mişcarea Populară – filiala Sălaj. 
 

Elena Udrea deţine jumătate din staţiunea sălăjeană, partenera de afaceri a ei fiind  Lia Stanca, fosta soţie a „generalului lui Băsescu”, Viorel Stanca. Parteneriatul între cele două a fost realizat după ce Udrea trecuse de mai multe ori, mai întâi ca turist, pe la Boghiş. „Mulţi mi-au spus să nu mai zic asta. Dar mă mai doare şi pentru mine câte un genunchi, câte un umăr. Eu însămi mai merg acolo la tratament şi beneficiez de proprietăţile curative ale apei termale”, a spus, la Zalău, ea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite