Sondaj politic - spune-ţi şi TU părerea

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sondajele politice „clasice” sunt realizate de institute de sondare după metode ştiinţifice şi cu siguranţă au câteva avantaje. Dar au un mare dezavantaj: faptul că nu poţi TU să îţi spui părerea. Dar există o soluţie pentru tine. Votează şi tu online! Sunt deja mai mult de 1000 de voturi!

De câte ori ai răspuns TU personal la un sondaj pe teme politice? Probabil că niciodată. Cel puţin asta ar răspunde majoritatea românilor. Chiar dacă tu personal te numeri printre cei „norocoşi”, mulţi nu au avut această „şansă”. Aşa că aş vrea să văd care e părerea celor mulţi, cei care nu sunt sunaţi de institutele de sondare. Acum, în apropierea alegerilor atât Europarlamentare, cât şi prezidenţiale din 2014, am considerat că e un moment bun de a cere părerea celor care îmi urmăresc pagina de Facebook.

Aşa că acum aveţi şansa să vă spuneţi părerea. Trebuie doar să daţi click pe următorul link şi să selectaţi una dintre opţiuni: http://j.mp/Sondaj-Politic

Sondajul este deschis pentru toată lumea. Trebuie doar să ai un cont de Facebook. Nu trebuie să dai „like” unei pagini. 

Care partid politic te reprezinta cel mai bine?

   

UPDATE
Pâna la ora 18.00 s-au înregistrat 1086 de răspunsuri la sondaj. Cei mai mulţi votanţi nu se simt reprezentaţi de niciun partid: 489 răspunsuri, adică peste 40% din cei care au răspuns.

Primele 3 partide în ordinea referinţelor:
PSD (Partidul Social-Democrat) - 256 
PV (Partidul Verde) - 114 
PNL (Partidul National Liberal) - 95 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite