George Simion: Au încercat cei de la PNL să ne cumpere. Sunt colegii mei în drum spre DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Simion FOTO Arhivă
George Simion FOTO Arhivă

Copreşedintele AUR, George Simion a declarat că membrii formaţiunii depun o sesizare la DNA cu privire la faptul că PNL ar fi încercat să cumpere parlamentarii AUR să nu se prezinte la votul pe moţiunea de cenzură, ce urmează să fie dat marţi în Parlament. „Avem şi nişte probe, sunt colegii mei în drum spre DNA”, a declarat George Simion la Gold FM.

„Au încercat cei de la PNL să ne cumpere Parlamentasri să nu se prezinte la moţiunea de cenzură. Avem şi nişte probe, sunt colegii mei în drum spre DNA. (...) S-a încercat cu şantaj cu mită, cu diferite funcţii”, a spus George Simion la Gold FM. 

„Nu pentru a ne vinde ne-au trimis românii în Parlament. Şi acum primesc diferite mesaje, nu suntem de vânzare asta nu înţeleg”, spune copreşedintele AUR. 

Potrivit liderului, colegii săi „sunt în drum spre DNA vor depune sesizare”. „După o sa dăm către români să vadă şi ei, discuţiile sunt cât se poate de clare”. 

De asemenea, potrivit copreşedintelui, o parte din parlamentarii care îl susţin pe fostul preşedinte al PNL, Ludovic Orban, ar fi fost potoliţi. „Cum i-au potolit? Le-au oferit avantaj, funcţii, poate bani”, a completat Simion. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite