Replica lui Bădălău pentru un lider PSD:  Ca să fiu sigur că spun lucruri corecte încerc să le spun ziua, nu noaptea, când „se lasă ceaţa“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Niculae Bădălău, numărul 2 în PSD. FOTO Inquam Photos
Niculae Bădălău, numărul 2 în PSD. FOTO Inquam Photos

Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a răspuns ironiilor făcute de preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, subliniind că el încearcă să vorbească despre partid ziua, nu „noaptea, când se lasă ceaţa“, aşa cum ar fi spus liderul local, care deţine şi funcţia de şef al CJ Vaslui.

„Ca să fiu sigur că spun lucruri corecte încerc să le spun ziua, la noi la PSD aşa se face. Prietenului meu Buzatu i-am spus să facă aşa ca aici, dar el nu şi nu: «la mine la Vaslui se vorbeşte noaptea, când se lasă ceaţa». În fine, pentru liniştea lui, ţin să-i spun că iubesc poveştile lui Creangă, le citesc nepoţilor mei, dar recunosc, ce e drept, că nu le-am protejat copertile. Dar lui Buzatu îi promit că o să-i citesc toate operele şi o să i le copertez în scoarţă de lemn de prun. Ştiu că el are un umor fin, dar lăsând gluma de o parte, pentru liniştea lui, îi garantez că la acest document  pe care l-am prezentat la CEX au lucrat oameni extrem de valoroşi“, a declarat Niculae Bădălău pentru stiripesurse.ro.

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a ironizat, marţi, scrisoarea lui Niculae Bădălău pentru colegii din Comitetul Executiv al PSD, recomandându-i acestuia şi premierului Mihai Tudose să meargă să citească ceva înainte de a scrie.

„După scrierile lui Karl Marx, urmează Niculae Bădălău (...) Numai că talentul ăsta ideologic ca să se dezvolte la un nivel care să fie apreciat trebuie să aibă nişte elemente anterioare. Adică trebuie să fi citit vreo carte. Înainte de a scrie poate că e bine să citeşti ceva“, a declarat Dumitru Buzatu pentru Digi24.

Nu a scăpat de ironiile sale nici Mihai Tudose. „Eu cred despre domnul Tudose că este exact la acelaşi nivel ca şi domnul Niculae Bădălău din punct de vedere teoretico-ideologic“, a completat Buzatu.

Te-ar putea interesa şi:

 

Ironii la vârful PSD. „După scrierile lui Karl Marx, urmează Niculae Bădălău. Înainte de a scrie poate e mai bine să citeşti ceva“

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite