Primejdia maghiară

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Auzi, mă? Vine primejdia maghiară. A spus şi SRI-ul, tot trebe să fie adevărat! Vine primejdia maghiară, am auzit la Antena3! Nu te-ai uitat duminică? Să mor io!

Nicio primejdie, niciun pericol nu e mai mare decît cea maghiară. Primejdia corupţiei, a trăncănelii, a lanţului slăbiciunilor, a suspinării după ceauşism, a sărăciei cu maşini ultimul răcnet, a murdăriei generalizate, a plagiatului devenit carnet de partid, guţismul — asta nu e nimic, frăţie, pe lîngă primejdia maghiară. Holera, SIDA, Ebola, Katrina, nimic nu sunt primejdii mai mari, m-ai înţeles?!

Tu fii numai atent la unguri, că ăştia de la Budapesta se trag, s-au născut din mantaua lui Orbán. SRI e pe locul şase la încrederi după Armată, BOR şi alte instituţii care se văd că sunt serioase dacă au încrederea celor care se sperie de primejdia maghiară. 

Măi nătăfleţule, să nu te prind că vorbeşti despre cei 13 de la Arad că-ţi sparg faţa. Nu fi pegra României, mă!!! Murim, luptăm, mai ştii?! Să se ducă unde vor cu revoluţia lor! Sufletul nostru emană salam cu soia!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite