Preşedintele rosteşte cuvinte sub acoperire

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu: „Încă mai cred că candidaţii au timp, ca înainte de a-şi depune 
candidaurile, să-şi completeze CV-ul dacă au fost ofiţeri acoperiţi sau 
nu.”   FOTO Mediafax
Traian Băsescu: „Încă mai cred că candidaţii au timp, ca înainte de a-şi depune candidaurile, să-şi completeze CV-ul dacă au fost ofiţeri acoperiţi sau nu.”   FOTO Mediafax

L-am auzit pe preşedintele meu afirmând că unul din candidaţii la prezidenţiale ar fi ofiţer acoperit. Dincolo de nelămuririle este/a fost ofiţer acoperit, e legal sau nu să îl deconspiri, m-a întristat joaca preşedintelui cu cuvinte sub acoperire. Nerostite, dar dureroase.

Domnul Preşedinte Traian Băsescu a spus, cu subiect şi predicat, că e imoral ca un prezidenţiabil să fie ofiţer acoperit, pentru că ar sluji la doi domni (parafraza biblică): poporului şi serviciului secret. Am rămas siderat. Adică, domnul Traian Băsescu ne lasă să înţelegem că:

  • Serviciile secrete n-ar sluji românilor. Dacă interesele serviciilor secrete nu sunt tot una cu ale poporului, la ce mai plătim ofiţeri acoperiţi?
  • Preşedintele îşi jigneşte proprii subordonaţi. Dacă nu mă înşel, are în subordine nişte servicii secrete, numind şefii acestora. Să înţeleg că Preşedintele a numit şefi la nişte servicii care nu slujesc poporul? În cazul acesta, dânsul mai slujeşte poporul?

Sper ca toate afirmaţiile preşedintelui să fie doar fumigene electorale. Altfel, mă întreb dacă mai este preşedintele meu...

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite