Ponta: „N-am prieteni dictatori, ca alţii prin Siria. Antonescu: „Victor mă are pe mine, că în afară nu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PSD, Victor Ponta, şi preşedintele PNL, Crin Antonescu FOTO Arhiva Adevărul
Preşedintele PSD, Victor Ponta, şi preşedintele PNL, Crin Antonescu FOTO Arhiva Adevărul

Premierul Victor Ponta şi preşedintele PNL, Crin Antonescu, au avut, sâmbătă, în cadrul reuniunii grupurilor parlamentare ale USL, schimburi ironice de replici legate de cei cu prieteni dictatori şi de faptul că participarea la eveniment a senatorilor şi deputaţilor a fost modestă.

„USL este o forţă pro-europeană, spre deosebire de alţii care au nostalgii dictatoriale estice şi prieteni dictatori prin Siria. Eu nu am prieteni dictatori şi nici Crin (Antonescu, n.r.)“, a afirmat Ponta. El a fost completat de liderul PNL, Crin Antonescu: „Victor mă are pe mine...că în afară nu“.

Un alt moment a vizat rugămintea deputatului PNL de Maramureş Mircea Dolha ca premierul să mulţumească şi parlamentarilor care au venit la reuniune.

"Nu, ştii cum e cu parlamentarii prezenţi, eu o spun tot timpul la grupul PSD. Tu, care ai fost şi la PSD şi... eu spun că e ca la şcoală: întotdeauna îi certăm pe cei care sunt prezenţi pentru cei care sunt absenţi. Asta-i nedreptatea. Câţi suntem aici o să fim şi luni la plen... Eu ce să fac, să vă cert pe voi care sunteţi prezenţi pentru ăia care sunt absenţi? Eu de exemplu, cum zice Marian, că «un pic de dictatură nu-i rea», o să facem o situaţie la PSD şi ultimii trei ca prezenţă o să-i facem independenţi, sau să se ducă la PDL", a replicat preşedintele PSD.

Antonescu a comentat ironic intervenţia premierului: "Hai dom’le, că sunt destui oameni...vouă, PSD-ului, tot nu vă ajunge. Sunt destui oameni aici".

Materiale pe aceeaşi temă:

Ponta: „Rog Parlamentul să ducă bătălia cu abuzurile preşedintelui“

Antonescu: „Să nu cădem în capcana de a uita că există USL. Dacă vom cântări cine câştigă mai mult ca imagine, vom eşua“


 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite