Ponta, către Dragnea: Plimbaţi-l pe Băsescu cu maşina pe A2, că sunteţi cunoştinţe vechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta i-a reamintit lui Dragnea de perioada petrecută în PD
Victor Ponta i-a reamintit lui Dragnea de perioada petrecută în PD

Premierul Victor Ponta i-a cerut, luni, vicepremierului Liviu Dragnea să îl plimbe pe preşedintele Traian Băsescu cu maşina pe autostrada A2, ca să vadă că a fost deszăpezită, el arătând că cei doi sunt „cunoştinţe vechi", aluzie la faptul că Dragnea a fost membru PD.

„O să-l rog pe Dragnea să-l plimbe cu maşina pe preşedintele Băsescu pe A2, că el nu ştie că, după ce a fost în Germania în excursie şi nu s-a văzut cu nimeni, nu ştia că A2 a fost deszăpezit şi să-l plimbaţi cu maşina, domnu' Dragnea, că sunteţi cunoştinţe vechi", i-a spus Ponta lui Dragnea, în debutul şedinţei BPN al PSD, la care şi presa a avut acces.

Ponta a ţinut să-i mulţumească lui Dragnea pentru modul în care a coordonat acţiunile de deszăpezire, precum şi reprezentanţilor PSD din teritoriu.

După nervozitatea preşedintelui Băsescu, îmi dau seama că ne-am făcut bine treaba", a spus Ponta.

El a mai arătat că Armata trebuie să intervină să salveze vieţi omeneşti, lucru pe care preşedintele Băsescu nu îl ştie după nouă ani de mandat.

„Faptul că Armata a intervenit să salveze vieţi omeneşti - lucru pe care domnul Băsescu nu îl ştie după nouă ani de mandat, habar nu are că Armata trebuie să intervină să salveze vieţi omeneşti, nu să deszăpezească, dar de unde nu e, n-ai de unde să ceri", a mai spus Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, legat de operaţiunile de deszăpezire, că ar propune Guvernului să constate neîndeplinirea contractelor şi să dea banii Armatei şi Jandarmeriei.

Citeşte şi:

Băsescu, după CSAT: STS poate depista doar telefoane fixe. Directorul Opriş nu este om politic şi nu poate fi schimbat ca să dea bine

Ponta: Am propus Parlamentului ca STS să treacă la MAI. Băsescu îl protejează pe Opriş. Probabil este şantajat

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite