Ponta: Antonescu să stea liniştit. Nu-l voi regreta pe Băsescu, iar el nu va ajunge la Cotroceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Ponta afirmă că liderul PNL, Crin Antonescu, se înşală atunci când îi transmite că îl va regreta pe Traian Băsescu dacă liberalul va ajunge şeful statului. Ponta susţine că nu îl va regreta niciodată pe actualul preşedinte, iar Antonescu nici nu va ajunge la Cotroceni.

"Se înşală! În primul rând, nu o să-l regret niciodată pe domnul Băsescu. Din punctul ăsta de vedere, poate să stea liniştit. În al doilea rând, nici nu o să ajungă domnia sa la Cotroceni. Putea să ajungă ca şi candidat al USL. Nefiind candidat al USL... Deci, din ambele puncte de vedere, se înşală, n-o să-l regret pe domnul Băsescu, să stea liniştit", a declarat Ponta, răspunzând unei înrebări a presei pe această temă.

Crin Antonescu i-a transmis, duminică, de la Ploieşti, premierului Victor Ponta mesajul: "Ai să-l regreţi pe Băsescu", explicând că, dacă el va ajunge preşedintele ţării, nu va face pacturi de coabitare, iar Ponta nu va mai face parte din guvern.

Citeşte şi:

Crin Antonescu, mesaj către Victor Ponta: „Ai să-l regreţi pe Băsescu“

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, i-a transmis, duminică, de la Ploieşti, premierului Victor Ponta mesajul: „Ai să-l regreţi pe Băsescu“, explicând că, dacă el va ajunge preşedintele ţării, nu va face pacturi de coabitare, iar Ponta nu va mai face parte din Guvern.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite