PNL a început creionarea programului de guvernare. Predoiu: La finalul lunii ianuarie va fi finalizat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele PNL, Cătălin Predoiu, a declarat joi, la finalul unei prime întâlniri a reprezentanţilor comisiilor de specialitate din noul PNL că s-a discutat un calendar de „corelare a politicilor“, estimând finalizarea programului de guvernare la finalul lunii ianuarie 2015.

Predoiu a susţinut că discuţia a vizat finalizarea ”politicilor de guvernare” prin armonizarea şi integrarea într-un ”program coerent care să urmărească proiectul de ţară prezentat de preşedintele Klaus Iohannis în campanie şi programul PNL”.

”În perioada imediat următoare toţi colegii, pe comisii, vor avea întâlniri sectoriale în care vor discuta armonizarea politicilor pe care le-au elaborat până acum şi până la sfârşitul lui decembrie la rândul meu voi avea discuţii bilaterale cu fiecare grup de lucru în funcţie de domeniul de activitate. Deci aceste lucruri sunt într-o dinamică care să ne permită să facem lucruri de calitate”, a menţionat Predoiu.

El a susţinut că ”undeva spre finalul lunii ianuarie” va fi finalizat programul de guvernare prin ”corelarea” politicilor care ”deja există”. ”Nu plecăm la treabă pe un teren gol, există politici elaborate deja în cadrul partidului, dar ele trebuie puse în acord cu actualitatea, cu dinamica pe care ne-o oferă guvernarea proastă a domnului Ponta”, a mai spus Predoiu.

El a menţionat că discuţiile nu au vizat structura viitorului guvern propus de PNL, portofoliile sau posibilii miniştri.

Prim-vicepreşedintele PNL a menţionat că o nouă discuţie în comisiile de specialitate în momentul în care Guvernul Ponta va transmite în Parlamentul proiectul bugetului de stat pentru 2015.

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, miercuri, că a primit mandat din partea co-preşedinţilor partidului pentru redactarea programului de guvernare şi a susţinut că PNL are forţa să pregătească atât guvernarea, cât şi o strategie de preluare a acesteia.

"Este un mandat primit expres înainte de alegerile prezidenţiale şi reînoit după acestea atât de preşedintele ales Klaus Iohannis, cât şi de copreşedintele PNL, Vasile Blaga. Joi va avea loc o nouă reuniunea a colegilor implicaţi în acest demers", a spus Predoiu, într-o conferinţă de presă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite