PDL, pregătit de lupta cu USL. „Moartea din Carpaţi“, la şefia TDL Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luptătorul de K1 Cătălin Moroşanu, supranumit „Moartea din Carpaţi“, a anunţat, miercuri, că a acceptat să fie numit în funcţia de preşedinte al filialei ieşene a tinerilor democrat-liberali.

„Voi avea o misiune dificilă, pentru că în noiembrie trebuie să organizez alegeri la tineret în cele o sută de localităţi ale judeţului. Este o experienţă de viaţă, mi-a intrat politica în sânge. Dacă nu intrăm noi, tinerii, în politică, ce facem?  Trebuie să luăm taurul de coarne“, a declarat Moroşanu pentru Mediafax.

Moroşanu a declarat, miercuri, că a fost rugat de preşedintele organizaţiei naţionale de tineret a PDL, Sorin Moldovan, să preia postul, el arătând că şi-a dat acordul. Luptătorul de K1 a mai spus că nu s-a decis dacă va candida la alegerile interne din noiembrie pentru şefia organizaţiei judeţene de tineret a PDL Iaşi.

Desemnarea sa a fost făcută după ce consilierul judeţean Radu Ursanu, care depăşise limita de vârstă pentru a mai rămâne în funcţie, a demisionat.

Cătălin Moroşanu a fost ales, în iunie 2012, consilier judeţean pe listele PDL Iaşi. Moroşanu are 31 de ani şi a debutat în K1 în 2007, iar de atunci a câştigat multiple competiţii naţionale şi internaţionale.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite