Orlando Teodorovici, din nou grobian. Ce i-a strigat ministrului de Finanţe în Parlament VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Teodorovici, deşi a fost ministru, se comportă ca în mahala
Eugen Teodorovici, deşi a fost ministru, se comportă ca în mahala

În timp ce ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, discuta cu presa, predecesorul său, Eugen Teodorovici, l-a îndemnat, trecând prin spatele său, să „tragă o liniuţă la Guvern“. Altfel spus, să se drogheze.

Pe holurile Parlamentului, chiar în timp ce ministrul Finanţelor dădea declaraţii jurnaliştilor, după ce moţiunea simplă împotriva sa fusese adoptată de Senat, Eugen Teodorovici a trecut prin spatele lui şi i-a spus:

„Trage o liniuţă la Guvern!”

Teodorovici a insistat: „Trage o liniuţă puternică, puternică”.

„Vezi că iese praful de la nas”, a mai strigat senatorul PSD. 

Ministrul Cîţu a anunţat că va cere Curţii de Conturi să facă o verificare la Finanţe, iar Eugen Teodorovici a reacţionat pe Facebook: „Uite cine vorbeşte de Al Capone! Tocmai acest Vasile Cîţu, care şi-a etalat acum o nouă calitate - de şantajist! Îl întreb: acest curaj l-a descoperit înainte sau după vizita la Palatul Cotroceni? Îl somez public pe Vasile Cîţu să spună de cine este controlat, să ne ne spună dacă are întâlniri neoficiale cu structuri oculte care-l alimentează cu documente, bileţele şi măsuri!”, a scris fostul ministru al finanţelor.

Nu este pentru prima dată când Eugen Teodorovici aruncă replici deplasate. În martie, la dezbaterea bugetului pe 2019 în Comisiile de buget-finanţe, Eugen Teodorovici, pe atunci ministru, l-a jignit pe liberalul Florin Cîţu, pe atunci senator, strigându-i: „Eşti frumos! Chiparosule! După ce că eşti urât, mai eşti şi prost”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite